Actualitate

IPS Teofan a sfintit biserica „Sf. Prooroc Daniel” din CUG. Sute de credinciosi stau la rand sa se roage – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 12 mai 2013
Sute de credinciosi stau si la aceasta ora la rand pentru a se ruga in interiorul Bisericii „Sf. Prooroc Daniel” din capat CUG. Biserica aflata la Rondul Vechi a fost sfintita astazi de Inaltpreasfintia Sa Parintele Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, alaturi de un sobor de ierarhi, preoti si diaconi.
La slujba au asistat oameni din municipiul Iasi, din judet, dar si din alte zone ale tarii. Inca de la primele ore ale diminetii, credinciosii s-au pus la rand pentru a putea ajunge sa se roage. Lucrarile de constructie la lacasul de cult au inceput inca de acum zece ani.  Atat biserica parohiala, cat si asezamantul social au fost ridicate in cea mai mare parte din fonduri proprii, o mica parte din bani venind de la autoritatile locale si de la Secretariatul de Stat pentru Culte. Lacasul va ramane deschis pana ce si ultimul credincios aflat la rand va apuca sa se roage in interior.
Comentarii
  • Te uitai in oglinda cand ai scris? Sau tocmai terminasesi de …liniait Biblia, de-ai scris „binlia”? Sau o fi vreo scrie de-a lui Bin Laden, apostole?!

  • Da, revin cu erata cuvenita Biblie, dar bunicule, daca tot esti asa de cult, pune mana si citeste o Biblie veche sau macar una editie vest europeana si convingete de un adevar universal valabil. Iti las placerea de a descoperi aceast adevar. Incearca macar sa intelegi de ce sunt asa de multe culte sau incearca macar sa descifrezi cele 10 porunci inclusiv cea cu inchinatul la icoane. Ma refer desigur la poruncile originale nu cele masluite de bor.

Adauga un comentariu