Actualitate

Ireal! Femeia batuta la spalatorie: ”Alo, politia! Vrea sa ma omoare si nimeni nu face nimic. Va implor sa…”

Publicat: 10 dec. 2018
1

Un barbat si-a batut iubita in spalatoria pe care o aveau impreuna, in Ilfov. Imaginile de-o violenta incredibila au fost incarcate pe Facebook chiar de agresor.

"Totul a pornit pentru ca nu am fost eu de acord sa ma duca la aeroport la ora 5:00 si la ora 2:30 eram la societate pentru ca aveam niste documente de pus la punct. I-am spus ca iau un taxi. Mi-a vorbit foarte urat in birou, unde nu se vede filmarea si a dat in mine acolo. Am vrut sa chem paza, iar eu il invitam sa iasa afara din unitate, iar el nu a vrut. Acolo a dat in mine si apoi vedeti la filmulet. Am fost la spital. Am avut 6 copci in cap. Capul meu a fost spart pana la os. Doamna care ma cosea imi spunea ca imi vede craniul.

Barbat, omorat in bataie de iubita lui, dupa ce a prins-o cu alt barbat in casa

Am fost sunata de el, la 6:00 dimineata, si am fost amenintata ca el daca intra la puscarie, nu intra doar cu faptele astea. Asta inseamna ca o sa ma omoare pentru ca eu am amenintari de la el scrise inainte de incident ca ma omoara, imi arunca acid, etc. Inainte cu doua saptamani sa ma bata pe mine, a batut o prietena de-a mea pe motivul ca ea vrea sa ma desparta pe mine de el. Nu. Eu m-am despartit de el pentru ca este efectiv un om care nu are discernamant, nu se controleaza. Autoritatile nu au facut nimic, cu toate ca eu mi-am angajat un avocat si am fost si am facut toate demersurile ca sa se faca ceva", a declarat femeia.

Incidentul ar fi avut loc in luna noiembrie, iar agresorul nu a fost retinut. Desi obtinuse un ordin de protectie, barbatul l-a incalcat de trei ori si ii trimitea amenintari cu moartea. Au fost deschise doua dosare penale pentru incalcarea ordinului de protectie si pentru lovire si alte violente, potrivit Digi24.

Adauga un comentariu