Magazin

Irina Loghin a spus adevarul. Nu mai poate da inapoi

Publicat: 26 sept. 2016
1

Celebra solista de muzica populara are 77 de ani, dar pare cu 20 de ani mai tanara, avand un ten de invidiat, fara sa foloseasca vreo crema-minune. Nu multi stiu insa ca artista a inlocuit carnea cu soia, declarandu-se impotriva sacrificarii animalelor.

Citeste si: Maria Constantin face dezvaluiri «fierbinti» despre Marcel Toader: «Daca nu stau…» – FOTO

Solista are o energie de invidiat. Zilnic alearga in Herastrau si a eliminat carnea din meniu: “N-am mai pus gura pe carne de 30 de ani. Am asistat candva la sacrificarea unui miel si, de atunci, n-am mai fost om. E si el un suflet, nu-mi face deloc placere sa vad pe cineva cum se infrupta dintr-o friptura. Uneori mai poftesc la peste. Meniul meu este mai mult pe baza de soia”, ne-a declarat Irina Loghin. Pentru ca saptamana aceasta ne aflam in postul Sfintei Marii, artista ne-a oferit o reteta de lapte de soia: “Avem nevoie de 250 g de boabe de soia, 3 litri de apa, trei mere si doua lingurite cu esenta de vanilie. Boabele de soia se pun in apa rece pentru 12 ore, dupa care se scurge apa, se pune alta si se pune la fiert pana da in clocot. Se scurge apa, iar soia se pune intr-un blender cu apa calduta (o cana cu soia inmuiata la patru cani cu apa). Se strecoara prin tifon. In laptele de soia se adauga trei mere taiate sau doua-trei lingurite cu esenta naturala de vanilie. Se fierbe 20 de minute la foc mic”. 





Adauga un comentariu