Cancan

Irina Margareta Nistor a divorțat după numai șase luni de fostul soț. Cum a devenit vedeta cunoscută?

Publicat: 27 mai 2022
Irina Margareta Nistor in cadrul unui interviu, in timp ce tine o tigara in mana
Chiar dacă Irina Margareta Nistor nu are soț, criticul de film a precizat că nu se simte singură, fiind împlinită pe plan profesional

După ce Irina Margareta Nistor a divorțat de soțul său, aceasta s-a axat mai mult pe carieră. Mariajul vedetei a durat doar șase luni de zile. Cu toate că traducătoarea nu făcea parte din nici un partid și nu era privită cu ochi buni, criticul de film a reușit să-și facă o carieră în televiziune.

Vedeta este unul dintre cei mai cunoscuți translatori, reușind să dubleze peste 3000 de filme. Prima sa iubire a fost întotdeauna cinematografia.

Irina Margareta Nistor a divorțat după numai șase luni de fostul soț

Irina Margareta Nistor a fost căsătorită în timpul comunismului. Aceasta a fost împreună cu fostul soț timp de șase luni, apoi a divorțat. Vedeta a precizat într-un interviu că mariajul i s-a părut că a durat mai puțin decât divorțul. Mai mult de atât, traducătoarea nu a fost privită cu ochi buni deoarece nu era membră de partid și era divorțată. După ce a decis să încheie mariajul cu fostul soț, Irina Margareta Nistor s-a dedicat exclusiv carierei sale. 

„Dupa această tristă experiență, am închis acest capitol, pentru multă vreme. Între timp, am înțeles că e foarte complicat să te înțelegi cu cineva și, decât să-ți mănânci zilele alături de el, mai bine să fii singur. Dar, deși nu am pe cineva, nu mă simt singură, am cinematograful, am prietenii, am lumea mea interioară.„, a declarat vedeta.

Criticul de film a mai povestit că a fost îndrăgostită pentru mulți ani de către un bărbat însurat. Aceasta a specificat că relația dintre cei doi s-a terminat deoarece bărbatul a plecat dintre noi. Irina Margareta Nistor a precizat că a trăit o poveste de iubire foarte frumoasă, mai intensă decât cea din filmul „Casablanca”.

„Am trăit o poveste de iubire mai frumoasă ca în „Casablanca”, mai intensă, mai frumoasă și nu am avut drama lui Ingrid Bergman, nu am avut de ales între doi”, a menționat criticul de fim.

Cum a devenit Irina Margareta Nistor cunoscută

Irina Margareta Nistor, a terminat facultatea la 23 ani, apoi a refuzat să facă doctoratul deoarece trebuia neapărat să fie membră de partid. Aceasta dorea să lucreze foarte mult în televiziune, însă îi era teamă că nu va avea ocazia din cauza faptului că nu era înscrisă în PCR. Cu toate acestea, vedeta era cea mai bună traducătoare de filme înainte de 1989 și nu a fost nevoită să fie înscrisă pentru a face ceea ce îi plăcea.

„Nu voiam să fiu membru de partid. M-au luat la televiziune pentru că traduceam simultan”, a declarat Irina Margareta Nistor.

Vedeta a perseverat foarte mult în carieră din cauza reproșurilor primite de la părinții săi. Cu toate că este împlinită pe plan personal, traducătoarea a precizat că una din regretele pe care le are în viață este faptul că nu are un copil. Totuși, în cadrul unui interviu, vedeta a precizat că dacă ar fi avut un copil în vremurile actuale i-ar fi fost greu să îl crească după modelul actual.

Chiar dacă Irina Margareta Nistor nu are soț, criticul de film a precizat că nu se simte singură, fiind împlinită pe plan profesional. De asemenea și Rodica Popescu Bitănescu are o carieră impresionată, fiind prima actriță ce a jucat nud în vremea lui Ceaușescu.
Comentarii
  • Dragă Alexandra, dragă autoare a acestei catastrofe de ”articol”…esti analfabetă. Nu prea înțelegi ce se întâmplă în jurul tău…nu ?

Adauga un comentariu