Cancan ultimă oră

Irina Pavlenco se mărită la vârsta de 43 de ani! Care este marele ei regeret

Publicat: 17 mart. 2021

Irina Pavlenco, fosta componentă a trupei „Sweet Kiss“, se mărită la vârsta de 43 de ani cu Gabriel Valentin, bărbatul cu care este împreună de mai mulți ani. Gabriel Valentin este fostul soț al Ralucăi Podea, femeia părăsită de Florin Pastramă, actualul soț al Brigittei Sfăt.

Irina a fost cerută în căsătorie în urmă cu doiu, în noaptea de Revelion, Gabriel oferindu-i iubitei sale inelul de logodnă. Extrem de emoțioantă, Irina a acceptat iar nunta ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, însă planurile de nuntă au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Astfel, cei doi au decis ca fericitul eveniment să aibă loc anul acesta.

Irina Pavlenco se mărită la vârsta de 43 de ani: Nu poate avea copii!

Gabriel are un băiat în vărstă de 14 ani dintr-o altă relație, de care Irina Pavlenco are grijă ca și cum ar fi al ei. Totuși, marea dezamăgire a blondinei care făcea ravagii în anii 2000 cu piesele scoase alături de colegii de la „Sweet Kiss“ este că nu poate avea copii.

Aceasta a povestit la o emisiune TV că din cauza unui avort făcut în timp ce eraîn vogă cu „Sweet Kiss“ nu mai poate afce copii. Irina și-a amintit că atunci avea foarte multe concerte, mergând prin toată țara. Pe atunci era într-o relație cu un băiat, dar nefiind convinsă că poate avea un viitor alături de acesta a decis să nu păstreze copilul. În plus, dacă ar fi păstrat atunci copilul credea că ar fi pus punct carierei artistice.

Irina recunoaște că și-ar dori o fetiță împreună cu Gabriel Valentin, însă medicii i-au spus că din cauza avortului făcut în tinerețe nu mai poate avea copiii. Cu lacrimi în ochi, frumaosa blondă nu și-a pierdut încrederea și susține că vrea să meargă la mai mulți doctori. Totul depinde și de modul în care va fi afectată în continuarea Românai de pandemia de coronavirus.

A dat lovitura cu trupa „Sweet Kiss“

Trupa „Sweet Kiss“, din care a făcut parte Irina Pavlenco, alături de Nicoleta Aneni și Laurențiu, a făcut furori la începutul anilor 2000 cu melodii ca „Alin, Alin” sau „Floare albă, floare neagră”.

După succesul avut cu trupa „Sweet Kiss“, Irina nu a stat departe de lumina reflectoarelor, continuaîndu-și cariera în muzică. Laurențiu a lucrat într-un studio de producție muzicală, colaborând cu mai multe formații, în timp ce Nicoleta a avut mai multe proiecte muzicale în Italia și Anglia. În 2016, trupa s-a reunit și a susținut câteva spectacole, însă nu de anvergura celor din anii 2000.

La începutul acestui an, cei trei membri ai trupei „Sweet Kiss“ au fost invitați în studioul unei emisiuni matinale și au vorbit despre un posibil proiect comun.

Irina Pavleco, afectată de pierderea mamei în urmă cu doi ani

În urmă cu doi, Irina a fost extrem de afectată de pierderea mamei. Aceasta a fost diagnosticată cu tumoră pe creier, în urma unui accident vascular. Timp de două luni, Irina a sperat că mama ei va trece cu bine peste această cumpănă, însă din pcăate acest lucru nu s-a întâmplat.

Anunțul trecerii în neființă a fost făcut chiar de Irina, care a scris un mesaj pe reţelele de socializare.

Adauga un comentariu