Magazin

Irinel Columbeanu a primit lovitura de gratie: Monica a ajuns milionara in dolari

Publicat: 18 mai 2011
In timp ce Irinel Columbeanu cauta solutii in Parlament, Monica isi vede de viata sa si demonstreaza ca este capabila sa se descurce pe propriile picioare. Prin avocatul sau, manechinul a anuntat ieri, la „Acces Direct” (Antena 1), ca are pe masa un contract in domeniul comercial in valoare de 1.140.000 de dolari (802.817 euro).
Potrivit ziarului „Ring”, pentru a primi acesti bani, Monica este obligata sa se afle in SUA timp de maximum patru zile lunar sau trimestrial, unde beneficiaza de o asigurare medicala de 30.000 de dolari si o locuinta de serviciu de lux. Contractul are o perioada de trei ani, iar banii vor veni în trei transe anuale de câte 380.000 de dolari (267.606 de euro).
Onorariul le va permite Monicai si fiicei ei, Irina, un trai „superior conditiilor de la Izvorani”. In aceste zile, cele doua se vor muta în apartamentul închiriat pentru urmatorii doi ani într-un cartier de lux din Pipera. „Locuinta are patru camere, o suprafata de 268 mp, paza asigurata si se afla la doar câteva minute de gradinita la care merge Irina. Contractul de închiriere are clauza optionala de cumparare”, a precizat avocatul Monicai. Totodata, acesta considera ca divortul din familia Columbeanu va dura „peste doi ani”.

 loading...

Adauga un comentariu