Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu avea o cameră secretă în vila de la Izvorani! La ce era folosită? „Avea ușă metalică”

Publicat: 13 mart. 2022
Irinel Columbeanu avea o cameră secretă în vila de la Izvorani La ce era folosită Avea ușă metalică
Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp de 5 ani

Irinel Columbeanu se mai poate bucura de vila sa din Izvorani doar din amintiri. Casa a ars din temelii acum ceva timp și puțină lume știe că era dotată inclusiv cu o cameră secretă, care putea să servească drept adăpost sigur în caz de cutremure, dezastre naturale și chiar războaie.

Camera secretă era dotată cu tot ce era necesar pentru supraviețuire în cazul în care ar fi avut nevoie de adăpost, însă, din fercire, nu a fost niciodată nevoie să se folosească de camera construită, mai degrabă, sub forma unui buncăr.

„Avea ușă metalică. Așa a fost, din dotare. Dar nu prezenta nicio siguranță”, a declarat Irinel Columbeanu.

Vila de la Izvoran a ars din temelii

Vila de la Izvoran a fost mistuită de un incendiu, Irinel Columbeanu ajungând la sapă de lemn din cauza datoriile la bancă.

Avea o suprafață imensă, mai exact, 1000 de mp și era dotată cu 15 camere, avea 10 băi, sală de cinema și chiar și sauna. Anul 2013 a fost anul în care Irinel Columbeanu a pierdut totul, inclusiv vila din cauza nerestiuirii a cinci milioane de euro către bancă.

„Nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje.

Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează.

Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine. Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini! A fost frumos și poate că va mai fi”, a declarat Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp.

Fosta sa casă a ars din temelii în luna octombrie a anului 2020 despre care Irinel Columbeanu spune că, de fapt, scopul a fost furtul a unor bunuri de mare valoare, printre care se numără și fresca creată de Sabin Bălașa.

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate.”,  a declarat recent Irinel Columbeanu într-o emisiune TV.

Ulterior, vila a fost data spre vânzare pentru suma de 3,9 milioane de euro, însă, se pare că, până în acest moment, nimeni nu a prezentat interes să o cumpere.
Adauga un comentariu