Cancan

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre partida de amor filmată cu Monica Gabor

Publicat: 11 feb. 2022
Irinel Columbeanu dezvăluiri despre partida de amor filmată cu Monica Gabor
Irinel Columbeanu a rămas în relații bune cu fosta soție Monica Gabor

Cu mulți ani în urmă, Irinel Columbeanu a fost protagonistul unei filmări în timp ce făcea amor cu Monica Gabor, într-un restaurant din Capitală. Atunci, milionarul de la Izvorani și soția sa au ținut primele pagini ale tabloidelor cu respectivele scene. Și chiar dacă multă lume a susținut că imaginile nu sunt autentice, Acum, la 15 ani de-atunci, Irinel Columbeanu a confirmat că totul a fost cât se poate de real.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri. Diferența considerabilă de vârstă dintre cei doi le ridicau multora semne de întrebare legate de autenticitatea sentimentelor care stau la baza relației lor. Cu toate acestea, cei doi au fost căsătoriți timp de cinci ani și au o fiică împreună, pe Irina, care în prezent locuiește în SUA cu mama ei.

Irinel Columbeanu, despre partida de amor cu Monica Gabor

La începutul relației celor doi, a existat un episod care le-a creat amândurora o nesperată publicitate. Cei doi au fost filmați, prin gaura cheii, într-un restaurant de fițe din Capitală, în timp ce întrețineau relații intime. Se pare că un chelner a înregistrat întregul moment, iar mai apoi l-a dat presei. Cei doi au ținut o bună perioadă de timp primele pagini ale tabloidelor, după gestul controversat. Mulți, însă, se îndoiau de autenticitatea imaginilor, spunând că totul face parte dintr-un  joc mediatic, iar filmulețul nu este altceva decât o scenă mimată.

Și totuși, la 15 ani de la acel moment, Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri despre filmulețul erotic dintre el și Monica Gabor. Conform declarațiilor fostului om de afaceri de la Izvorani, totul a fost cât se poate de real, nefiind vorba despre vreo „făcătură”.

„A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci”, a explicat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, în relații bune cu Monica Gabor și cu Mr Pink

Cu toate acestea, relația dintre afacerist și tânăra lui soție nu a ținut decât cinci ani de zile, iar imediat după divorț Monica Gabor a plecat în America, acolo unde l-a cunoscut pe milionarul chinez Mr Pink, actualul ei partener de viață, cu care are o relație de circa zece ani. După despărțire, Irinel și Monica s-au luptat pentru custodia fiicei lor, însă fostul milionare este cel care a obținut-o.

Cu toate acestea, după ce și-a pierdut toată averea, Irinel a fost de acord să o trimită pe fica sa la mama ei, în SUA, acolo unde avea posibilități mai bune. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, cei doi foști soți sunt foarte buni prieteni, ba chiar acesta a invitat-o pe ea și pe Mr. Pink la lansarea celui de-al doilea volum al căriții sale.

„Îi aștept, eu i-am invitat pe amândoi, așa mi s-a părut normal. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni amândoi, împreună cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie. A zis că studiază varianta, să mai vadă”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Playtech.ro.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net
Adauga un comentariu