Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu locuiește cu chirie într-un cartier mărginaș și conduce o mașină de 5.000 de euro

Publicat: 08 mai 2020

Irinel Columbeanu trece prin momente grele! Fostul milionar din Izvorani are acum datorii și a fost nevoit să se mute cu chirie înr-un apartmenat din Colentina.

Se pare că Irinel Columbeanu a ajuns la fundul sacului. Datoriile l-au împins acum să se mute din Cosmopolis, unde stătea din luna septembrie a anului trecut, și să conducă o mașină la mâna a doua.

‘Irinel Columbeanu locuieşte din toamnă în Cosmopolis. A fost văzut ba singur, ba cu iubita lui sau cu diverse persoane, îşi face cumpărăturile la supermarketul din complex. Din păcate nu mai are zâmbet pe buze, e destul de abătut. Nu o duce prea bine cu banii şi mai rămâne în urmă cu chiria şi cu întreţinerea‘, a menționat la un moment dat un vecin de-a lui Columbeanu.

Încă de acum câteva luni s-a zvonit nu doar că situația sa materială nu mai este bună. Se pare că lucrurile stau mult mai grav și că ar fi ajuns la sapă de lemn, având în vedere că nu s-a mutat doar din faimoasa vilă din Izvorani, ci că stă cu chirie.

Irinel Columbeanu, cu datorii la întreținere și chiria neplătită
Dacă în urmă cu 14 ani, Irinel Columbeanu avea o avere estimată la 70 de milioane de euro, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Figura cu o datorie destul de mare la întreținere, de aproximativ 1.800 de lei și nu și-ar mai fi plătit chiria de mai bine de două luni. I s-a spus că, din cauza datoriilor, riscă să rămână fără apă caldă sau alte utilităţi și pentru că nu s-a conformat, a fost evacuat din cartierul rezidenţial, iar el ar fi fost pus în situația de a-și căuta o altă locuință, desigur, tot cu chirie.

Fostul milionar nu a trebuit să renunțe la luxul și confortul unei locuințe mari, ci și la mașinile cu care era obișnuit. Potrivit Click!, el ar conduce un Opel la mâna a doua.

Adauga un comentariu