Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu nu a uitat-o pe Monica Gabor! Gestul neașteptat pe care l-a făcut de ziua fostei soții

Publicat: 09 ian. 2022
Irinel Columbeanu nu a uitat-o pe Monica Gabor Gestul neașteptat pe care l-a făcut de ziua fostei soții
În 2011, după o căsnicie de cinci ani, Monica Gabor și Irinel Columbeanu și-au spus adio

Fostul om de afaceri i-a transmis un mesaj surprinzător mamei copilului său, cu ocazia aniversării a 34 de ani.

După ce ani întregi s-au războit prin tribunale, se pare că Irinel Columbeanu și Monica Gabor nu doar că au îngropat trecutul, ci au și revenit la relații mai bune. Fostul om de afaceri nu a uitat de ziua de naștere a vedetei, așa că a decis să îi lase un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, în văzul tuturor.

Irinel Columbeanu a felicitat-o pe Monica Gabor, la ceas aniversar

Au trecut ani buni de când Monica Gabor a divorțat de Irinel Columbeanu și și-a refăcut viața alături de un miliardar, în America.

Chiar dacă la început nu a fost chip ca vedeta și fostul ei soț să facă pace, în ultima perioadă pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru cei doi.

Nu numai că părinții Irinucăi au început să se înțeleagă în privința deciziilor asupra copilei, ci au ajuns chiar să își facă urări cu

diferite ocazii importante din viața lor. Astăzi, când Monica Gabor și-a serbat ziua de naștere, fostul om de afaceri nu a putut rămâne indiferent, așa că a hotărât să îi transmită un mesaj pe rețelele de socializare:

„La mulți ani, Monica. Îți doresc sănătate perfectă, belșug și să fii fericită!”, a scris Irinel Columbeanu pe Instagram.

Irinuca, mesaj emoționant de ziua mamei sale

Cu toate că nici mesajul de la Irinel Columbeanu nu a fost unul de ignorat, de departe cea mai frumoasă urare pe care Monica Gabor a primit-o de ziua ei a fost cea a fiicei sale.

Irina nu s-a ferit să îi declare mamei ei toată dragostea și apreciera pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii făcute împreună:

„La mulți ani, mami! Te iubesc cu toată ființa mea și îți doresc multe zile senine, ca să ne bucurăm împreună de tot ce are viața mai frumos să ne ofere! Ești o mamă, soră, fiică, prietenă, femeie și luptătoare minunată, care mă inspiră în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Te iubesc și la mulți ani!”, a fost mesajul cu care Irina Columbeanu și-a emoționat puternic mama.
Adauga un comentariu