Cancan ultimă oră

Irinel Columbeanu, primele declarații după infectarea cu SARS-CoV-2: „Virusul există și este foarte pervers și înșelător”

Publicat: 23 sept. 2021

Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus. Acesta a fost dus la Spitalul Ilfov, după ce a solicitat ajutorul medicilor de pe Ambulanță.

Pentru CIAO, Irinel Columbeanu a confirmat faptul că s-a infectat cu noul coronavirus. Mai mult decât atât, bărbatul a lăudat promptitudinea spitalelor și profesionalismul doctorilor. De asemenea, Irinel Columbeanu a mărturisit faptul că virusul chinezesc este real și ”este foarte pervers și înșelător”.

“Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși, chiar și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect.

Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!”, a spus, în exclusivitate pentru Ciao.ro, Irinel Columbeanu.

Monica Gabor i-a oferit ajutorul

În ciuda faptului că a fost abandonat de multe cunoștințe din cauza problemelor finaciare, Monica Gabor nu l-a uitat! Potrivit unor apropiați din anturajul celor doi, după ce a venit în România în urmă cu câteva luni, fosta doamnă din Izvorani i-ar fi propus lui Irinel Columbeanu să vină cu ea în SUA, unde ar putea să o ia de la zero și să petreacă timp alături de fiica lui.

Nu de puține ori, afaceristul a mărturisit că îi este dor de Irinuca, pe care o vede rar. Se pare, însă, că Irinel Columbeanu nu a putut să se despartă de viața din România.

Adauga un comentariu