Cancan

Irinel Columbeanu revine în afaceri! Ce milionar îl sprijină

Publicat: 28 feb. 2021
Irinel Colombeanu zambeste dintr-un fotoliu
Irinel Columbeanu este pregătit să se lanseze din nou în afaceri

Irinel Columbeanu este pregătit să se lanseze din nou în afaceri, după ce a trecut prin cea mai neagră perioadă a vieții sale. Mai mult, fostul milionar de la Izvorani are de gând să scrie o carte, care, cu siguranță, va deveni un best-seller.

Irinel Columbeanu se pregătește să intre din nou în afaceri, chiar dacă viața lui, în ultimii ani, a avut un trend descendent. A rămas fără avere, fără vila de la Izvorani, iar viața de lux în care trăia a devenit amintire.

De la zeci de milioane, la… coșnița zilnică

A rămas fără zeci de milioane de euro, și-a pierdut soția și, mai apoi fiica, pe Irinuca, iar în cele din urmă a ajuns să trăiască modest, într-un apartament cu chirie, și să conducă o mașină de mâna a doua. Petrecerile din lumea bună au devenit o amintire, lăsând locul cafelelor băute la terasa de cartier, alături de puținii oameni care i-au rămas alături… Cât despre banii pe care, deunăzi, îi întorcea cu lopata, Irinel Columbeanu a învățat să trăiască mai mult decât modest.

Întrebat câți bani cheltuie acum lunar, fostul milionar a dat un răspuns onest și surprinzător…

„Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare‘, a răspuns fostul milionar.

Irinel Columbeanu nu renunță la afaceri…

În pofida impasului în care l-a adus viața, Irinel Columbeanu dă semne că se va ridica precum pasărea Phoenix din propria cenușă, în pofida faptului că averea lui s-a dus pe apa sâmbetei. Conform omului de afaceri Ștefan Mandachi, binecunoscut în idustria HORECA, Irinel Columbeanu își va anunța curând revenirea în afaceri și, susține acesta, are toate șansele de succes. Fostul milionar de la Izvorani va scrie o carte despre percepția sa cu privire la bani.

„Irinel Columbeanu este dovada indubitabilă: în România ești criticat masiv indiferent de situație: fie ai bani să-i învârți cu lopata, fie ai pierdut totul. Judecata de pe margine atinge cote gigantice, chiar dacă ești sărac sau bogat. Am avut discuții consistente cu dl. Columbeanu.

Am reușit să-l cunosc mult mai bine și sunt resemnat cât de mult (și de ușor) se minte în societatea românească atunci când unii se agață de un sâmbure de scandal.

În opinia mea, potențialul proiectului său actual este foarte mare și cred că se va reinventa ușor, întrucât muncește cu patimă la scrierea unei cărți. Și credeți-mă, are ce să scrie în ea.
Concluzia: luptă pentru prosperitate, pentru abundență, pentru bani. Fie că ai, fie că n-ai, nimănui nu-i va păsa!”, a scris Ștefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

Rămâne de văzut dacă Irinel Columbeanu va reuși să se reinventeze și dacă va reuși să facă din nou avere ca pe vremuri.





Comentarii
  • Mandachi arunca banii pe apa Sambetei !, Columbeanu nu se va reinventa si nu a fost vreodata om de afaceri !, el este o beizadea care a trait bine pe spinarea lui taicasu !, el este inventia si omul la inaintare a lui taicasu mare jmecher comunist longeviv care ala a dosit , ciordit , jmenuit banii de ii intorcea cu lopata, ala avea conexiunile si intrarile la toate nivelele !, Irinel doar a tocat banii, sa distrat si a pariat !, la fel ca ceilalti din gasca beizadelelor comuniste din esalonul 1

Adauga un comentariu