Stiri si curiozitati

Irinel Columbeanu se intoarce la Monica Gabor?! Dezvaluiri incendiare din palatul de la Izvorani

Publicat: 04 ian. 2019

Fiica lui Irinel Columbeanu, Irina, a transmis o solicitare incendiara catre celebrul milionar roman. Micuta si-a exprimat dorinta de a se muta cu mama sa si cu Mr. Pink in SUA.

Irinel Columbeanu a marturisit ca nu are nimic impotriva, dar cu o conditie: doreste ca fata lui sa aiba parte d ecea mai buna educatie, scrie a1.ro.

„In legatura cu dorinta mamei Irinei, ca fiica noastra sa se mute cu ea in Statele Unite, pot spune ca aceasta nu este o noutate pentru mine si ca amandoi parintii suntem in egala masura preocupati sa-i asiguram fiicei noastre un viitor cat mai promitator. In plus, eu insumi sunt pregatit, atunci cand Irina isi va manifesta aceasta optiune, ca nu numai sa imi dau acordul in acest sens, ci sa incerc chiar sa facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vietii ei, ramanand in continuare solidar, in exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu si abtinandu-ma sa pun in ecuatie si sa ma gandesc si la al meu”, a spus Irinel Columbeanuloading...

Adauga un comentariu