Actualitate

Irinel Columbeanu si-a facut de cap la Nuba fara iubita tinerica

Publicat: 21 mai 2019

Irinel Columbeanu a revenit spectaculos in viata de noapte a Capitalei, dupa ce, aproape un deceniu, a fost "dat disparut". Milionarul de la Izvorani a avut, recent, doua aparitii la Loft, iar acum a facut senzatie si la Nuba. Cancan.ro prezinta, in exclusivitate, imagini rare care il au in prim-plan pe cel supranumit, pana nu demult, "Regele vietii de noapte".

In weekend, Irinel Columbeanu a petrecut in Nuba, unul dintre cele mai renumite cluburi de noapte din Bucuresti. A fost locul acolo unde celebrul milionar a ales sa petreca alaturi de cativa prieteni.

La cei 61 de ani ai sai, milionarul de la Izvorani pare ca traieste a doua tinerete. Ca-n vremurile bune, Irinel Columbeanu a facut senzatie in renumitul club din Bucuresti. Intr-un mod de-a dreptul surprinzator, celebrul afacerist a mers neinsotit la Nuba. Ceea ce ar putea insemna inclusiv ca ar exista anumite probleme in relatia businessman-ului cu Oana Cojocaru.

Imbracat elegant, asa cum ne-a obisnuit, Irinel Columbeanu s-a integrat perfect printre ceilalti petrecareti. A comandat cele mai rafinate bauturi si s-a miscat cu gratie pe ritmurile muzicii. Asa cum era de asteptat, Irinel Columbeanu a fost inconjurat de cateva frumuseti autohtone care i-au dat tarcoale aproape toata noaptea.

Adauga un comentariu