Actualitate

Irinel Columbeanu si nasul Matei Miko, la distractie cu pustimea

Publicat: 13 aug. 2012

De cum s-a terminat campania electorala, Irinel Columbeanu a revenit la obiceiurile din trecut…iesitul in cluburi. In acest week-end, omul de afaceri impreuna cu nasul sau, Matei Miko au mers intr-un club din statiunea Mamaia, unde s-au distrat pana dimineata in compania unor pustoaice. La plecare Iri a cerut ajutorul unuia dintre prietenii lui Raducu Mazare, care i-a servit drept sofer.

Paparazzii Cancan l-au fotografiat pe Irinel Columbeanu duminica dimineata, in jurul orei sapte. Alaturi de nasul lui de cununie, Matei Miko, fostul sot al Monicai Gabor a iesit pe plaja din fata clubului unde se distrase intreaga noapte, pentru a se alatura unui grup de adolescenti, care petreceau de minune.

Dupa ce a dansat si a ciocnit cupe de sampanie cu domnisoarele de pe plaja, Iri a data sa plece spre hotelul unde era cazat. Omul de afaceri a fost oprit de un tanar, prieten foarte bun cu fiul primarului Constanta, care s-a oferit sa-l duca cu masina.

Omul de afaceri nu numai ca a acceptat bucuros, dar s-a oferit sa-l ghideze pe tanar pentru a scoate masina din parcare. Chiar daca nu era unul dintre angajatii lui, Columbeanu s-a urcat pe bancheta din spate, asa cum obisnuiasca sa o faca cand circula cu soferii lui. In tot acest timp, nasul Miko a continuat distractia de pe plaja, dansand cu toate tinerele.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit