Magazin

Irinel Columbeanu testat cu detectorul de minciuni

Publicat: 06 apr. 2012

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a ajuns sa-si testeze sinceritatea la detectorul de minciuni. El a ales aceata metoda, ca strategie pentru campania sa electorala.

Insotit de echipa emisiunii „Acces Direct„, Irinel Columbeanu a ales sa faca testul cu detectorul de minciuni, pentru a incerca sa dovedeasca faptul ca duce o campanie electorala sincera. Dincolo de intrebarile tipice si strategice pentru lupta sa pentru scaunul de primar al Bucurestiului, Irinel s-a rezumat doar la latura politica.

El a fost provocat de Simona Gherghe sa spuna daca sunt adevarate afirmatiile lui Moni, care sustine ca e oprita sa vorbeasca cu fiica ei. „Nu este adevarat ca nu o las pe Monica sa vorbeasca cu Irinuca. De cate ori a sunat, i-am dat-o pe cea mica la telefon fara nici o problema. Pot sa mai merg o data la detectorul de minciuni, pentru a raspunde si la aceasta intrebare si pentru a dovedi ca spun adevarul. Din pacate, la un test se pun doar patru intrebari relevante”, a declarat Irinel Columbeanu.

Sursa: libertatea.roloading...

Adauga un comentariu