Din lumea filmului

Isaac Kappy, actorul din „Thor” si „Terminator: Salvation” s-a sinucis. S-a aruncat de pe un pod

Publicat: 15 mai 2019
3

Isaac Kappy a murit, luni, dupa ce s-a aruncat de pe un pod din Arizona si a fost lovit de o masina. Actorul din "Thor" si "Terminator: Salvation", in varsta de 42 de ani, a postat un mesaj pe Instagram cu 24 de ore inainte sa moara.  

Oficialii americani au confirmat ca Isaac Kappy a fost lovit de un camion dupa ce s-a aruncat de pe podul rutier Transwestern pe Interstate 40, unde a murit, potrivit unei declaratii facute de Bart Graves, purtatorul de cuvant al Departamentului pentru Securitate Publica din Arizona

Cu o zi inainte sa moara, actorul a scris pe Instagram ca nu este un om bun si ca a fost abuziv cu oamenii care l-au iubit. 

„Nu sunt un tip ok. Am tradat increderea multor oameni. Am vandut droguri. Am delincvente fiscale. Am datorii. Mi-am abuzat trupul cu tigari, droguri si alcool”, a scris Isaac Kappy pe reteaua de socializare. 

El si-a continuat mesajul pe Instagram astfel: „Si in timp ce este adevarat ca mi-am petrecut multe, multe ore cautand si difuzand informatii despre actorii prosti, am avut prea putina grija fata de introspectia mea, pentru actiunile mele”. 

Isaac Kappy a ajuns in anul 2018 pe primele pagini ale ziarelor din SUA dupa ce a fost acuzat ca, in timpul unei petreceri, a strans-o de gat pe Paris, fiica lui Michael Jackson. De asemenea, actorul american l-a acuzat public pe Seth Green de pedofilie. 

Isaac Kappy a fost cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut in filmele Thor (2011), Fanboys: Razboiul fanilor (2009) si Terminator – Salvarea (2009). 
 

Adauga un comentariu