Actualitate

Isi face ditamai vila din vanzarea animalelor bolnave! Clientii au pierdut sume uriase – FOTO

Publicat: 28 aug. 2014

@ Societatea unde figureaza ca administrator a fost inchisa de doua ori de autoritati si amendata cu cateva mii de lei @ Mai multe persoane din Iasi si din tara au acuzat reprezentantii firmei ca au pacalit clientii cu mii de euro @ La scurt timp dupa ce erau cumparate, acestea se imbolnaveau si mureau @ In timp ce firma nu mai functioneaza, iar patronul este acuzat ca vinde animale bolnave, desi activitatea societatii a fost suspendata, acesta isi construieste o vila impozanta

Firma pe care o administreaza le-a dat de furca autoritatilor in ultimii 3 ani. Societatea a fost inchisa de mai multe ori si amendata in urma reclamatiilor clientilor pagubiti. Este vorba despre Canisa Premium, cu sediul pe Strada Canta, care se bucura de notorietate in domeniul animalelor de companie. Inchiderea firmei nu a fost o problema pentru patron, acesta continuand sa vanda animale de companie. Stefan Bogdan Acasandrei, administratorul societatii, isi construieste acum o vila in cartierul Galata.

Citeste si: A crezut ca innebuneste. Cadoul pentru fiica sa a fost livrat cu surprize de proportii

Vila in curtea bunicii

Casa pe care Stefan Bogdan Acasandrei o construieste in prezent se afla pe strada Caramidari nr. 25, la adresa unde figureaza si sediul social al firmei. In imaginile surprinse de reporterii BUNA ZIUA IASI, se observa o locuinta mai mica, iar in aceeasi curte, in spatele unei case mai vechi, se construieste o vila cu doua etaje. Vecinii sustin ca la acea adresa locuieste bunica administratorului Canisei Premium. Aceasta nu a dorit sa ofere prea multe informatii cu privire la nepotul sau.

Citeste si: Oameni tepuiti cu sute de euro! O firma din Iasi vinde animale aflate pe moarte – FOTO

El nu este acum acasa. Veniti peste doua sau trei ore. Are mutatia la adresa asta, dar acum locuieste la bloc. In spate construiesc o casa nepotul meu cu tatal lui. Nu am numarul lui de telefon si nu stiu adresa unde sta„, a spus bunica lui Stefan Acasandrei. Nici administratorul firmei Canisa Premium nu a putut fi contactat de catre reporterii BUNA ZIUA IASI.

Inchisa de autoritati

Societatea din Canta a fost infiintata in anul 2010, iar de atunci vinde animale de companie. Problemele au aparut in anul 2012, cand mai multi clienti nemultumiti au adus acuzatii grave societatii. Firma din Iasi era acuzata ca vinde animale bolnave in toate colturile tarii. O femeie care a achizitionat un ciobanesc german, in varsta de doua luni, pentru care a platit 250 de euro, a reclamat ca animalul a decedat la numai o saptamana, rapus de parvoviroza si coronaviroza.

Citeste si: Ancheta BZI! Canisa Premium din Iasi a fost inchisa de autoritati

Desi a fost inchisa de doua ori de autoritati, in vara anului trecut si in luna iulie in acest an, un client a acuzat din nou societatea ca i-a vandut in luna iunie un animal bolnav. Clientii nemultumiti au depus mai multe sesizari la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Iasi si la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Iasi. Acestea s-au concretizat cu amenzi si inchiderea Canisei Premium. In cele mai multe cazuri, micutele necuvantatoare au murit in chinuri groaznice, dupa zile intregi de tratament. Medicii din cadrul DSVSA au fost cei care au luat decizia de a pune lacatul pe firma, iar comisarii din cadrul CJPC Iasi au aplicat o amenda pentru ca au depistat nereguli la contractele incheiate cu clientii.

Citeste si: Cadoul de la iubitul sau a socat-o! Tanara este acum innebunita de durere

Comentarii
  • Caut bona nefumatoare, vesela, rabdatoare, harnica, de luni pana vineri. Obligatoriu cantece, poezii si punctualitate. tel: 0756830733

Adauga un comentariu