Funny

Isi gasea mereu masina zgariata in parcare. Nici camerele video nu i-au fost de folos, asa ca si-a luat sacul de dormit si a stat la panda. UIte ce i s-a intamplat – VIDEO

Publicat: 07 feb. 2018
9

A dormit in masina personala timp de o luna. De fapt, dormit e mult spus, pentru ca nu se odihnea decat trei ore pe noapte.

Un sofer din Belarus s-a saturat sa isi gaseasca masina zgariata in parcare si a decis sa prinda singur vandalul. A descoperit ca zgarieturile apareau doar cand isi lasa masina intr-un anumit loc, desi nu parca nici pe spatiul verde si nici pe trotuar.

La inceput, a montat o camera video, dar nu a descoperit nimic. Apoi a decis sa doarma in masina. Pentru ca banuia ca totul se intampla la primele ore ale diminetii, barbatul se trezea la ora 3 si pleca in masina cu sacul de dormit. Dupa o luna de panda, a prins si faptasul. Contrar asteptarilor, vandalul s-a dovedit a fi o batrana. Intalnirea dintre cei doi a fost filmata.

O tanara conducea singura pe o strada pustie, iar masina i s-a oprit. Un cersetor s-a apropiat de masina ei, iar ce a urmat a uimit lumea intreaga

Povestea tinerei Kate MCclure a devenit virala, dupa ce fata a trecut pritr-o experienta unica. Aflata pe o strada din Philadelphia, singura, masina i s-a oprit. Fata s-a dat jos din masina si a mers pana la cea mai apropiata benzinarie pentru a cere ajutor.

Pe drum, ea a fost intampinata de un om al strazii care i-a spus sa se intoarca la masina repede si sa blocheze usile.

Speriata, Kate s-a intors la autoturism si nu mica i-a fost supriza cand l-a vazut pe cersetor cum se intoarce la ea cu un bidon cu benzina. Barbatul, din putinul lui, s-a decis sa o ajute pe tanara si a cheltuit ultimii 20 de dolari pe care ii avea pentru a o ajuta.

Impresionata, Kate a vrut sa il ajute si pe el. Drept rasplata, ea s-a oferit sa ii gaseasca o locuinta, o masina si sa ii acopere cheltuielile pentru cateva luni. Mai mult, ea a pornit si o campanie de strangere de fonduri prin care a reusit sa stranga 400.000 de dolari.

Omul strazii este un veteran de razboi care locuia pe strazi de mai bine de un an. Banii stransi au fost suficienti pentru a-l ajuta pe barbat, iar ce i-a mai ramas, veteranul de razboi a decis sa ajute un alt om al strazii.

Adauga un comentariu