Magazin

Isi iubea enorm sotul. Dupa 13 ani de mariaj, el a murit. La funeralii i-a aflat cel mai mare secret

Publicat: 25 aug. 2016
1
Tanara vaduva il iubise pe defunct nespus de mult… La funeralii, insa, rudele sale i-au facut o dezvaluire care a facut-o sa cada pur si simplu in genunchi!

Anna Grahmson, o vaduva din Danemarca, in varsta de 33 de ani, a descoperit socata ca cel cu care fusese casatorita 13 ani era propriul ei bunic. Aceasta a aflat adevarul despre relatia de rudenie chiar la inmormantarea barbatului.

Tanara vaduva il iubise pe defunct nespus de mult. Cand rudele ei i-au dezvaluit la funeralii ca sotul ei este, de fapt, ruda de sange cu ea, a crezut ca nu i se poate intampla tocmai ei asta.

A refuzat adevarul si a intrat intr-o depresie cumplita. Dupa ce s-au mai linistit apele, Anna a facut cercetari si s-a convins ca nu a fost mintita.

Ba mai mult, dupa cateva luni de la decesul sotului ei, aceasta a primit o scrisoare redactata de la cel care i-a fost sot in ultimii 13 ani. Acesta ii marturisea ca stia adevarul de mai multi ani, dar i l-a ascuns pentru ca o iubea si nu dorea s-o piarda, scrie worldnewsdailyreport.com.

De asemenea, acesta i-a dezvaluit ca le-a abandonat-o pe fiica si pe matusa Annei pe cand el si mama fetelor isi incercau norocul ca actori in Germania.

„Draga tata, te iubesc mult. Imi este foarte dor de tine si mi-as dori sa fii aici acum. Cateodata, seara, ma uit la cer, ma uit la cea mai stralucitoare stea, imi imaginez ca esti tu si imi pun o dorinta. Te simt in inima mea si mereu mi-e dor de tine. Mi-as fi dorit macar sa iti spun pentru ultima oara ‘la revedere’ si sa iti dau o ultima imbratisare, inainte ca tu sa-ti incepi calatoria catre noua ta casa, in ceruri. […] Sper ca esti fericit in ceruri”, i-a scris fetita.Adauga un comentariu