Secretele istoriei

ISIS a revendicat atacul in care a fost ucis un adolescent in Hamburg, la mijlocul lui octombrie

Publicat: 30 oct. 2016
3

ISIS a revendicat in noaptea de sambata spre duminica uciderea unui adolescent la Hamburg, la mijlocul lui octombrie, dosar in care politia germana nu a evocat pana acum nicio pista, relateaza AFP.

“Un soldat al SI a injunghiat doi indivizi in orasul Hamburg, in 16 octombrie. El a efectuat aceasta operatiune ca raspuns la apelurile de a lua drept tinta cetateni din tari care fac parte din coalitia” angajata in Siria si Irak impotriva SI, a anuntat agentia Aamaq, unul dintre mijloacele de informare in masa ale gruparii jihadiste.

Politia din Hamburg nu a dorit sa comenteze deocamdata aceasta revendicare. In 17 octombrie, politia germana a anuntat intr-un comunicat ca a lansat operatiuni de cautare a unui individ de circa 23-25 de ani, de tip “mediteranean”, care injunghiase cu o zi inainte un adolescent de 16 ani ce se afla pe malul raului Alster cu o prietena de 15 ani.

Revendicarea difuzata de Aamaq nu ofera nicio precizare in ceea ce priveste autorul sau faptele.

Sambata, patru persoane au fost injunghiate in Frankfurt.  Politia nu a anuntat daca i-a prins pe suspecti si daca acestia au legaturi teroriste.

Adauga un comentariu