Secretele istoriei

Islamistii au dat primul atac terorist in Romania

Publicat: 12 ian. 2015
3

Incidentele teroriste din Franta au tinut cu sufletul la gura o lume intreaga, iar dupa haosul din Franta atentia musulmanilor s-a indreptat, astazi, spre Romania!

In urma cu putin timp, o grupare islamista a atacat Romania! Acestia au spart site-ul oficial al unui Serviciu de Medicina Legala si au lasat zei de mesaje pe pagina principala.

„Salutari tuturor! Sunt vocea Palestinei! Va rog sa deschideti ochii pentru ceea ce se intampla in jurul nostru. Umanitatea nu mai este printre noi! Este plin de cruditate si suprimare. Sa omori pe cineva este un act inacceptabil si trebuie oprit!”, este mesajul care insoteste o serie de fotografii.

Cu toate ca se vrea  a fi un mesaj de pace, trebuie sa tinem cont ca acestia au atacat un site al unei institutii publice. Mai mult, „luptatorii pentru libertate” au avertizat ca „Marele Califat” este aproape. „Hai sa punem un zambet pe fata aia!”, au mai scris acestia, in culorile drapelului palestinian, scriu cei de la spynews.ro.

Atacurile teroriste de la Paris ar putea reprezenta doar inceputul unor atentate la nivel european, dupa cum au spus liderii gruparii Statul Islamic, convorbirile lor fiind interceptate de serviciile de informatii americane. Dupa teroarea din Paris, Germania a fost tinta unui atac cu dispozitiv incendiar, dupa ce in ziar au fost publicate caricaturi ale profetului Mahomed din revista satirica Charlie Hebdo.

Adauga un comentariu