International

Israelul ATACA! Bombardamente langa Damasc – VIDEO

Publicat: 13 ian. 2017
1
Armata siriana a acuzat Israelul ca a lansat, in noaptea de joi spre vineri, mai multe rachete asupra bazei militare aeriene Mazze, situata in vestul Damascului, si a avertizat Tel Avivul asupra consecintelor acestui „atac flagrant”, transmite Reuters preluat de agerpres.
Exploziile au fost auzite in capitala, iar locuitorii din sud-vestul orasului au vazut un nor mare de fum ridicandu-se din zona, in timp ce imagini postate pe retelele sociale au aratat flacari in diverse zone din incinta aeroportului militar Mazze. 
Televiziunea de stat siriana a citat armata care a precizat ca mai multe rachete au fost trase dintr-o zona de langa lacul Tiberiada, nordul Israelului, imediat dupa miezul noptii, acestea cazand in interiorul bazei, folosite de garzile republicane de elita ale presedintelui sirian Bashar al-Assad. 
Declaratia armatei siriene nu dezvaluie daca exista victime, dar releva ca rachetele au cauzat un incendiu. Mai devreme, televiziunea de stat anuntase ca mai multe explozii s-au produs la aeroportul militar Mazze si ambulante se precipitau spre respectiva baza.
Adauga un comentariu