Local

Isterie de Coronavirus! Angajaţii nu sunt primiţi la serviciu dacă nu dovedesc că nu au coronavirus

Publicat: 25 feb. 2020

Isterie de Coronavirus! Angajaţii se prezint la UPU pentru că sunt trimişi de angajatori să dovedească faptul că nu au coronavirus.

Isterie în toată regulă în Iaşi din cauza virusului Coronavirus. Potrivit prof. Dr. Diana Cimpoesu, mai multe persoane s-au prezentat la Unitatea de Primire Urgente trimişi de angajatori pentru a li se dă hârtii care să ateste faptul că nu au coronavirus:

”Vin persoane trimise de angajatori să li se dea o hârtie ca nu sunt bolnavi, altfel nu-i primesc la serviciu. Nu se indica aşa ceva. Rugăm pe toţi să se informeze de pe site-ul Ministerului Sănătăţii şi a DSU-MAI. Nu se fac teste la cerere. Aceste teste se fac la Spitalul de Infecţioase, determinări de laborator la pacienţii care se încadrează în definiţia de caz, atunci când decide medicul infecţionist.” a declarat Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Avalanşa de pacienţi la UPU!

Aşa cum BZI.RO relata încă de dimineaţă, la Unitatea Primire Urgente este o adevărată avalanşă de persoane care au fost în Italia. Citiţi mai pe larg acest subiect aici=> Sfaturi coronavirus și isteria de la Iaşi! Medicii din UPU sunt suprasolicitaţi! Tot mai multe persoane care vin din Italia se prezintă la Spitalul Sf. Spiridon.Sfatul medicilorloading...

Comentarii
  • Diaspora care s-au batut cu jandarmii pe 10 August in Capitala ,Italienii au fost batuti de Dumnezeu cu Corona virus
    Respectati autoritatile si ve-ti fi respectati de Dumnezeu

Adauga un comentariu