Arheologie

Istorie interzisa: Descoperiri arheologice inexplicabile

Publicat: 03 feb. 2016

In anul 2007, in Norvegia, a fost descoperita o gaura de foraj, intr-o piatra, in timp ce, muncitorii faceau lucrari pentru extinderea unui parc.

Gaura prezenta 7 colturi si semana cu o stea foarte fin realizata. Gaura prezenta sapte colturi ca niste ramuri si avea un diametru de sase centimetri. Gaura fusese realizata paralel cu versantul unui munte si ducea intr-un fiord. Gaura a fost numita steaua Volda si cu toate ca arheologi, speologi au incercat sa explice misterul, nu s-au gasit raspunsuri realiste.

O alta descoperire s-a realizat in Texas. In interiorul unei bucati de piatra a fost descoperit un cutit. Ca vechime, specialistii sustin ca are mii de ani. Lama cutitului nu era corodata. Ca si compozitie cutitul era format din fier, 96%, iar restul era format din clor si sulf.

O combinatie neobisnuita, spun specialistii. Este o proba de metalurgie avansata care apartine unei civilizatii antidiluviene, foarte avansata. O alta descoperire exceptionala a fost facuta in China, in anul 1997. Descoperirea a fost facuta in apropiere de muntele Baigong, iar zona este considerata de catre localnici ca apartinand unei civilizatii extraterestre.

Vezi si DESCOPERIREA MILENIULUI! Totul a fost posibil cu ajutorul

Au fost descoperite ramasitele unui misterios templu, precum si ruinele a trei piramide.
In apropierea zonei se afla doua lacuri, unul cu apa dulce si altul sarat. Cele trei piramide erau aprovizionate cu apa cu ajutorul unor tevi din metal, construite in subteran, potrivit efemeride.ro.

Vezi si Cea mai veche dovada stomatologica din Europa

Tevile aprovizionau cu apa o grota care se afla in fata celor trei piramide. In interiorul grotei s-au gasit mai multe astfel de tevi de diverse dimensiuni. Unele au un diametru de 40 de centimetri.  Zona in care s-a facut descoperirea este izolata, desertica si nu exista mijloace de transport pentru a ajunge in zona.
Analizele efectuate prin masurari termo-luminoase au datat aceste tevi ca avand o vechime de peste 140000 de ani vechime.

In cultura chineza exista convingerea ca o civilizatie venita din cer, pe dragoni din fier, a populat acea zona, cu foarte multi ani, inaintea aparitiei omului modern.
Tevile au fost analizate si din punct de vedere chimic ele fiind formate din fier, calciu si siliciu si un metal care nu a putut fi identificat.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit