Local

ISU Iasi a primit „Drapelul de Lupta” – FOTO

Publicat: 07 mai 2015
Ieri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” (ISU) al judetului Iasi a organizat, pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, un ceremonial militar impresionant. Manifestarile, desfasurate in prezenta Secretarului de Stat, Sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Dr. Raed Arafat, dar si a altor oficialitati din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sanatatii si reprezentanti ai administratiei publice locale a judetului Iasi, au cuprins prezentarea in cadru festiv a mesajelor aniversare, un ceremonial religios – slujba de sfintire, defilarea personalului si a tehnicii de interventie a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Iasi.
Cel mai emotionant moment al manifestarilor a fost inmanarea Drapelului de Lupta, acordat inspectoratului prin Decretul Presedintelui Romaniei nr. 416 din 23.04.2015. Totodata, s-au aniversat si zece ani de la infiintarea Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare – SMURD Iasi, 10 ani de colaborare intre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” (ISU) si Unitatea de Primire Urgente (UPU) a Spitalului „Sfantul Spiridon” Iasi, avand ca obiectiv principal asigurarea unei asistente medicale prompte in urgentele medicale si in situatiile de catastrofa. Cu  acest prilej a fost organizata si a 6-a Conferinta a Societatii de Medicina de Urgenta si Catastrofa din Romania.
Comentarii
  • Ba mai sunt romani care sa inmineze DRAPELUL alaturi de Arafat, cum ar fi Dudaev, Ceapaev si…si…. secretarul de stat pentru situatii de urgenta din Uzbekistan, var cu Arafat. Rusine romani incapabili !. Afara cu arabul asta ******* !

  • rasul; curcilor : un arab sa inmaneze drapelul de lupta unei unitati militare romanesti. DOAMNE unde va ajunge tara asta ? oare cum s-a simtit Arafat cand i s-a dat onorul si i s-a cantat Desteaptate Romane si Treceti Batalioane Romane Carpatii ? te umfla rasul !!!!!!!!! tare frumos stateau pe margine generali si alti ofiteri romani si un arab imana un drapel conferit printr-un decret semnat de un neamt !rusine !!!!!!!!!!probabil ca generalii nostri erau cu gandul la chiolhanul de dupa ceremonie !

Adauga un comentariu