Local

ISU organizeaza astazi „Ziua Portilor Deschise”

Publicat: 10 feb. 2013
1

Astazi, in intervalul orar 09.00-16.00, portile Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) de pe strada Lascar Catargi se deschid pentru toti iesenii. Vizitatorii vor afla detalii despre activitatea pompierilor ieseni si vor putea participa la prezentarea autospecialelor de interventie din dotarea inspectoratului, dar si la demonstratii de acordarea a primului ajutor medical, efectuate de catre paramedicii SMURD. Ziua portilor deschise va avea loc si la subunitatile de pompieri din Pascani si Targu Frumos si este organizata cu ocazia Zilei Internationale a Numarului Unic pentru Situatii de Urgenta. „Numarul unic 112 este gratuit si poate fi apelat de pe orice telefon fix, telefon public sau mobil, numai pentru urgente medicale sau situatii când sunt puse în pericol viata, siguranta, bunurile cetatenilor si mediul. Preluarea apelului o face Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) care, în functie de specificul acestuia, îl redirectioneaza catre serviciile specializate de interventie: politie, ambulanta, pompieri sau jandarmi”, a precizat Silvia Bolohan, purtator de cuvant al ISU Iasi. Pentru informarea copiilor cu privire la semnificatia zilei de astazi si importanta utilizarii corecte a numarului 112, pompierii vor sta de vorba cu copiii de la gradinitele cu program prelungit  nr. 9 si nr. 16. „Suntem convinsi ca cetatenii judetului Iasi apreciaza utilitatea Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112 si îi invitam sa participe la activitatile organizate de institutia noastra cu prilejul sarbatoririi Zilei Europene 112”, a adaugat purtatorul de cuvant al ISU Iasi.

Comentarii
  • Ca para cetatean al acestui nobil oras cu soldoveni de bahlui , Domnilor si Doamnelor va rog sa imi dati voie sa ma c.a.c si sa ma k.i.s.h pe capusa rosie cu soldati a lu madam cimpoesu zisa si iapa rosie cu soldati . Iesenii sunt foarte intelegatori si va multumesc!

  • Eu laydi diana cimpoesu para-recto dotctor smurd peste toti soldatii rosii smurd si toti para-giga-terra doctorii din iasi daca ati sti cat de mult imi doresc sa fiu managera la ambulanta ! Zi si noapte imi doresc acest lucru de a fi sefa sub toti ambulantierii de la ambulanta . Este adevarat ca nu prea reusesc dar o mare parte am realizat cu dispeceratul rosu integrat pe care l-am construit cu sudoarea trupui meu . Am rupt paturile spitalului cu toti brancardierii din Iasi . Tot eu voi fi sefa ambulantei si este o chestiune de timp si imagine . Visul meu este sa distrug ambulanta si sa lucreze doar para-soldati rosii smurd fara pregatire medicala pe ambulante .Smurdul cu soldati rosii si brancardieri este viata mea !

  • EU AM LUCRAT LA POMPIERI –EPA CU POMPIERI SMURD NU ARE ASISTENTI SI DOCTORI , POMPIERI NU AU SCOALA SANITARA LUMEA CREDE CA SUNT DOCTORI IASUL ARE UN ECHIPAJ CU MEDIC SI ASISTENT SMURD DAR CARE NU IESE LA INTERVENTII DECAT CAND VOR EI SII II TRIMIT IN LOCUL LOR PE BIETII POMPIERI PARAMEDICI CARE TREMURA CAND AJUNG LA INTERVENTIE PENTRU CA DACA NU AU SCOALA SANITARA NORMAL CA SUNT DEPASITI MOR OAMENII CU DOCTOR LANGA EI DAR FARA DOCTOR SAU MACAR ASISTENT VA INCHIPUITI NU?DAR SE FACE ATATA RECLAMA SA CREADA LUME CA FARA EI NU SE POATE, NU ARE LEGATURA CU CEI DE LA DESCARCERARE SAU STINGEREA INCENDIILOR CARE ISI FAC TREABA ONORABIL.

  • -eu Florin si toti soldatii ROMANIEI indiferent de arma ca a inceput sa ma plictiseasca fraerache asta de nu haleste smurdul se tot plinge pe aici c-o fi c-o pati ca l-u dat afara ,l-or fi dat daca este incompetent ca la smurd e armata nene ,nu tu spaga nu tu motorina, masina aia nu-i taxiu sa iei oameni la ocazie

  • -eu Florin si toti soldatii ROMANIEI indiferent de arma ca a inceput sa ma plictiseasca fraerache asta de nu haleste smurdul se tot plinge pe aici c-o fi c-o pati ca l-u dat afara ,l-or fi dat daca este incompetent ca la smurd e armata nene ,nu tu spaga nu tu motorina, masina aia nu-i taxiu sa iei oameni la ocazie

Adauga un comentariu