Cancan ultimă oră

Îți mai aduci aminte de Vierme de la Animal X? A renunțat la muzică, și-a deschis propria afacere și este un tată dedicat

Publicat: 10 oct. 2020
trupa animal x
Vierme de la Animal X a renunțat la lumina reflectoarelor și și-a construit propriul drum. Este un tată dedicat și un om de afaceri de succes

Laurențiu Penca, cunoscut ca Vierme de la Animal X, a renunțat la lumina reflectoarelor și și-a construit propriul drum. Este un tată dedicat și un om de afaceri de succes.

Laurențiu Penca a devenit cunoscut odată cu formația Animal X, care se afla în topurile muzicale din România, în urmă cu ceva ani. Alături de Hienă (Șerban Copț) și Șopârlă a reușit să se lanseze în lumea muzicală, în care s-au menținut pentru o lungă perioadă de timp.

Însă de la succesul formației Animal X lucrurile s-au mai schimbat, iar cei trei membrii au luat-o pe drumuri diferite. Dacă Hienă și Șopârlă au rămas în showbiz, Vierme a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a axat mai mult pe viața personală și a început o carieră de antreprenor.

În prezent, Laurențiu Penca este un bărbat singur, un tătic devotat șu un om de afaceri de succes. Deși s-a despărțit de mama copilului, cei doi au rămas în relații bune.

Laurențiu Penca, viața departe de lumina reflectoarelor

Deși a renunțat la cariera muzicală, Laurențiu Penca a găsit succesul într-un alt domeniu. Fostul membru al trupei Animal X și-a deschis o afacere în industria designului interior.

„Cochetez de mulți ani cu zona antreprenorială, chiar zeci. Am trecut destul de ușor, este doar un alt domeniu în care am pus pe picioare un business. Vorbim aici de brand urile CorpConstruct și Metaliero.

Familia mea este reprezentată momentan de fiul meu Robert și de părinții mei. Mai am un gen de familie în business, colegii mei, echipa mea. Nu am momentan o soție, eu cu mama lui Robert suntem foarte buni prieteni și asta e grozav.”, a declarat Laurențiu Penca, pentru Redactia.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu