Actualitate

Iti mai amintesti de Doru Octavian Dumitru? Cum arata acum si cu ce se ocupa

Publicat: 25 iul. 2018

In anii '90, Doru Octavian Dumitru era considerat regele comediei din Romania! Un veritabil one-man-show, avea spectacole peste spectacole, foarte multe aparitii la TV si era recunoscut de toti. Reusea sa faca sali intregi de oameni sa rada la unison. Iata insa ca de cativa ani, nimeni nu mai stie nimic de el.

Anii au trecut iar pe scenele unde el era rege al stand-up-urilor, au urcat altii, mai tineri. Acum, Doru Octavian Dumitru nu mai locuieste in Romania. Desi obtinuse viza inca din 1992, el a decis sa plece abia atunci cand a vazut ca publicul nu mai vine sa-l vada la spectacole, cand a fost practic detronat!

In urma cu aproape 20 de ani s-a mutat cu familia in Canada si mai vine in Romania doar atunci cand are cate un spectacol, asemenea lui Stefan Hrusca, si el rezident in Canada.

"Eu locuiesc in toata lumea. In Canada locuieste familia mea, sotia si baiatul. Eu sunt mai mult plecat si, chiar si atunci cand sunt acasa, parca nu as fi. Sunt mereu preocupat cu spectacolele si tot ce tine de cariera", a marturisit simpaticul comediant.

Mai mult, in anul 2017, DOD, asa cum isi spune, incepuse un proiect nou. Incerca sa isi vanda episoadele cu glume pe internet, pe propriul sau site. Din nefericire, acesta a stopat proiectul dupa doar 6 filme realizate.

Mai mult, pentru ca nici Canada nu il prea ajuta, DOD s-a reorientat spre Europa si sustine spectacole in Franta, Belgia si Italia, in aceasta din urma tara fiind o prezenta regulata.

Cu toate acestea, Doru a ramas acelasi om glumet, face oamenii sa rada, si se pare ca e multumit de viata de peste hotare pentru ca arata foarte bine!

Adauga un comentariu