Stiri si curiozitati

Iti vine sa urli! E fara precedent in media: Revolta Andreei Esca! Ce se va intampla pana la urma..

Publicat: 05 dec. 2018
3

Nu poti sa tot speri la infinit si sa nu primesti nimic in schimb, a declarat Andreea Esca intr-un interviu acordat recent despre "Romania la 100 de ani de la marea unire", informeaza paginademedia.ro.

„Mi se pare ca oamenii, acum zece ani, aveau inca multa speranta, iar acum sunt foarte dezamagiti. Acum am impresia ca nici cei care erau extrem de optimisti nu mai au dramul acela de optimism. Au tot sperat, au tot sperat. Ca intr-o relatie. Nu poti sa tot speri la infinit si sa nu primesti nimic in schimb. La un moment dat iti spui: gata, eu sunt un nebun care isi imagineaza lucruri ce nu se vor intampla niciodata. E foarte multa dezamagire, mult mai multi oameni care isi doresc sa plece din tara, fata de acum zece ani. Mult mai putini oameni care isi doresc sa faca aici copii – ceea ce este ingrozitor. Vointa exista, dar e foarte putina actiune. Toti vrem, toti asteptam, suntem suparati, dar hai sa facem, hai sa incepem", a spus Andreea Esca.

Ea a mai sustinut ca ii este uneori greu sa nu se revolte cand vede ce intampla in jurul ei.

"Pe mine ma impresioneaza atunci cand ma intalnesc cu oameni care au plecat din tara si se intorc si-mi spun 'am dat drumul la televizor si v-am vazut si ce bine-mi pare ca sunt acolo'. Am reusit sa fiu un punct de stabilitate in haosul asta in care oamenii pleaca si se intorc, in care isi cauta sensul, in care sunt suparati, fericiti. Ma simt bine asa cumva ca reusesc sa tin ceva constant, la un nivel bun. (…) In momentul in care prezinti stiri, nu comentezi. Sunt obligata, si asta si fac, sa raman neutra, sa explic si sa povestesc ce se intampla. Pe de alta parte, sigur ca vezi ce este in jurul tau si cateodata ai o revolta de iti vine sa urli, dar nu e corect sa urli”, a completat ea.

Adauga un comentariu