Magazin

Iubirea, o obsesie?

Publicat: 29 nov. 2012
1

In special in randul adolescentilor, nu mai este un lucru neobisnuit sa fie obsedati de iubire. Cum ne dam insa seama daca o persoana este pur si simplu indragostita sau daca atitudinea si comportamentul acesteia este mai curand de domeniul patologicului? Sunt multe moduri.

In primul rand trebuie sa reflectati asupra tipului de relatie. Este vorba despre o iubire neimpartasita, de exemplu, locuiti impreuna, dar participarea la viata de cuplu este complet dezechilibrata, intrucat v-a ramas in minte un barbat cu care ati incheiat o poveste de foarte mult timp?

Iubirea neimpartasita poate duce la aparitia unor adevarate obsesii. Sunt persoane care pur si simplu nu accepta sa nu fie iubite de persoana pe care o doresc. Si, indiferent ce au de facut, isi planifica fiecare zi astfel incat sa poata petrece macar cateva minute alaturi sau sa vorbeasca cu persoana pentru care au facut o obsesie. Apoi, mai exista acele relatii in care unul dintre parteneri este mai putin implicat in relatie, iar celalalt face tot ce-i sta in putinta sa controleze aceasta distantare. in final, mai exista fostele iubiri, care isi mai fac din cand in cand aparitia.

Trebuie sa stiti insa ca iubirea trebuie sa va dea energie, nu sa va epuizeze toate resursele, sa va imbolnaveasca. Nu va temeti de faptul ca sentimentele nu va sunt impartasite deoarece, undeva afara, exista cu siguranta partenerul ideal si pentru dumneavoastra!

Sursa: efemina.ro

Adauga un comentariu