Magazin

Iubirea SECRETA a lui Catalin Botezatu. Asa ceva nu-ti imaginai in veci

Publicat: 11 mai 2014
1
Catalin Botezatu are mare lipici la femei, iar pe lista lui de cuceriri se regasesc multe nume sonore. De la Ingrid Vlasov, Tania Budi, Bianca Brad pana la Bianca Dragusanu sau Anda Adam. Surse din preajma designerului sustin ca acesta s-a mai iubit si cu o tanara cu sange albastru.
„Am vorbit foarte putin despre femeile din viata mea pentru ca nu am vrut sa le expun. In viitoarea mea carte am sa imi pun pe hartie toate sentimentele pe care le-am avut pentru anumite reprezentante ale sexului frumos. Printre ele si o contesa din Italia, cu care am trait o poveste de dragoste intensa”, a declarat designerul. Catalin Botezatu isi va surprinde fanii cand va publica volumul in care va vorbi despre femeile din viata lui, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si Vica Blochina adanceste misterul. Ce spune despre relatia cu Catalin Botezatu 

Comentarii
  • ACEA „”CONTESA”” DIN ITALIA CRED CA A FOST IMAGINARA IN VIATA ACESTUI „”CROITORAS”” CE SE CREDE „”HARMINGU DIN SICULA”” ATITA LAUDA DE PARCA AR FI O MARE PERSONALITATE.MAI BZI NU MAI RIDICAT LA RANG DE VEDETA TOATE NIMICURILE’ CINE E ACEST „”BOTEZATU „” UN FUSTANGIU SI UN FUTALAU CE STUDII ASA MULTE DETINE?MAI DATI OAMENI DE CULTURA NU „”AVORTONI””

Adauga un comentariu