Dragoste

Iubirea vietii tale va aparea doar dupa ce faci o greseala pe care o vei regreta

Publicat: 17 iul. 2019
6

 Iubirea dureroasa este cel mai rau tip de dragoste si duce, de asemenea, la cea mai dureroasa despartire. Este vorba despre relatia pentru care ai dat totul, insa partenerul tau nu a facut la fel. De aceea ai ajuns sa ai inima rupta in milioane de bucatele si sa te enervezi ca nu ai vazut semnalele de alarma de la inceput. Pentru ca au existat, dar ochii iti erau ocupati cu altele. Cu toate acestea, facem greseli cu totii. Cateodata alegem oamenii gresiti pentru noi si incercam cu disperare sa credem ca sunt potriviti pentru noi. Insa iubirea vietii tale va aparea doar dupa ce faci greseli. 

De ce apare iubirea vietii tale doar dupa ce gresesti?
Prin cele mai dureroase experiente putem invata cele mai valoroase lectii. Si poate ca nu exista greseli cu adevarat, in special daca greselile ne-au invatat ceva esential despre noi – cine suntem, pe cine iubim, ce ne raneste. Si chiar daca nu am vrut ca o iubire sa se incheie, poate ca a fost destinul. Poate ca trebuia sa ni se franga inima pentru a ne pregati pentru iubirea vietii. O greseala adevarata este o relatie prea toxica pentru tine, o relatie pe care trebuia sa o lasi in urma cu mult timp inainte, chiar inainte de a te face sa suferi.

Vezi si: Cum repari o relatie: tot ce trebuie sa stii

Dar nu ai putut renunta la aceasta, dintr-un motiv sau altul. Nu pentru ca persoana respectiva era potrivita pentru tine, ci pentru ca era nevoie ca lucrurile sa se intample astfel, pentru a invata ce este iubirea adevarata.Indiferent de cate ori ai merge inapoi pentru a face lucrurile sa functioneze, nu vor merge niciodata. Pentru ca nu a fost sa fie.

Relatia trebuia sa se termine. Scopul sau a fost sa te zdruncine, sa te faca atat de disperat incat sa fii nevoit sa te transformi si sa-ti schimbi complet viata. Vindecarea nu este un proces care are loc peste noapte. Are nevoie de mult timp, de energie si de vointa. Este o decizie constanta de a te dezice de toata toxicitatea din jurul tau si de a deveni mai puternic, astfel incat dezamagirile sa nu mai existe in viata ta, atat cat se poate. Este important sa stii ca poti iubi pe cineva, dar este la fel de important sa pleci cu capul sus daca stii ca meriti mai mult. 

Iar iubirea vietii tale este dupa colt, asteptandu-te sa te vindeci si sa te intregesti. Iar atunci cand iti vei intalni adevarata dragoste, nu vor exista intrebari, drama, nopti nedormite. Va fi o dragoste care calmeaza si care ingrijeste. O dragoste care iti arata de ce au esuat toate relatiile anterioare. 

Pentru ca toate lucrurile prin care ai trecut, fiecare relatie sau experienta proasta, doar paveaza calea catre persoana destinata sa fie cu tine. Iar aceasta dragoste te va ridica. Pentru ca asta face dragostea adevarata. Scoate ceea ce este mai bun din oameni la suprafata.

Studio Vixen Iasi

Adauga un comentariu