Scena artistica din Romania

Iubita actorului Ion Haiduc este mai mica cu 42 de ani. Cum s-au cunoscut cei doi

Publicat: 07 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iubita actorului Ion Haiduc este mai mica cu 42 de ani. Cum s-au cunoscut cei doi
Actorul Ion Haiduc are o iubită cu 42 de ani mai mică cu care se iubeşte pătimaş. Alexandra Aga a dezvăluit cum arata bărbatul ideal pentru ea.

Iubita actorului Ion Haiduc este cu 42 de ani mai mică, insă cu toate astea cei doi se iubesc pătimaş. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook , iar de la o discuție amicală la o dragoste profundă n-a mai fost decât un pas. Alexandra Aga a dezvăluit cum arata bărbatul ideal pentru ea.

Ion Haiduc şi iubita sa Alexandra Aga sunt împreună de nouă ani. Actorul are 72 de ani, iar ea a împlinit pe 2 octombrie 30 de ani.

Ce spune Alexandra Aga, iubita actorului Ion Haiduc despre bărbatul ideal

Fosta concurenţa de la „Bravo ai stil” a făcut o descriere extrem de detaliată despre cum ar trebui să fie bărbatul ideal pentur ea.

”Vreau un bărbat care să nu îmi aducă un cadou de ziua mea, ci să îmi facă o brățară dintr-o frunză, care să îmi rupă o floare în locul unui buchet de 8 martie, un bărbat care să îmi mângâie fața, care să mă gâdile, să mă ciupească, să îmi pună piedică pe stradă, să mă împingă, să mă fugărească.

Vreau un bărbat care să meargă cu mine în parc să joace șotron sau să mă țină de mână plimbându-mă pe gard, să îmi ciufulească părul proaspăt aranjat, să mă muște, să nu fugă repede la mașină dacă începe să plouă ca să nu îi strice părul sau că îi udă ceasul cel scump și hainele de la nu știu ce firmă.

Vreau un bărbat care să se uite în ochii mei fără să îmi spună nimic și să văd și să înțeleg ce dorește, care să mă țină în brațe, al cărui zâmbet să mă lase fără răsuflare. Un bărbat care să aibă inițiativă și să mă ghideze când am nevoie.

„Vreau un bărbat care să nu mă judece”

Vreau un bărbat care să nu mă judece după aparențe sau pentru trecut, să mă oprească în mijlocul drumului doar ca să mă sărute, să cânte și să mă invite la dans oricât de lemnuroasă aș fi, să îmi dea telefon când sunt lângă el pentru a-mi spune că îi este dor de mine.

Vreau un bărbat copilăros, alintat și pupăcios care să vrea să pornim mașina și să mergem fără să știm unde anume, să luăm troleul, tramvaiul să nu știm unde ajungem, să nu îi fie frică să se rătăcească.

Vreau un bărbat care să își dorească să mă cunoască, oricât de dificilă, complicată și dură aș părea, care, atunci când mergem la film, să mă sărute cum se stinge lumina și să mă protejeze dacă mă sperii la un film horror.

„Vreau un bărbat care atunci când vede o frunză căzând să se gândească la mine”

Vreau un bărbat care să îmi deschidă ușa de la mașină, care să mă aștepte cu un pahar de vin și care să îmi pregătească o cadă cu apă fierbinte. Vreau un bărbat care atunci când vede o frunză căzând să se gândească la mine, care să mă inspire și recucerească în fiecare zi, un bărbat căruia îi place vântul și mirosul diferit al zilelor, care înțelege sensul cuvintelor mele și care mă mobilizează. Vreau un bărbat care mă așteaptă cu mâncarea arsă sau care o uită în cuptor vorbind cu mine.

Vreau un bărbat pe care să îl țin în brațe noaptea și pe care să îl observ cum doarme și să îl trezesc mângâindu-i fața, un bărbat care să îmi spună unde greșesc și să mă ajute să repar ce am greșit, un bărbat care să mă curteze și să nu îmi spună te iubesc în prima lună doar ca să ajungă cu mine în așternut.

Alexandra Aga: „Un bărbat să mă facă să râd când sunt supărată”

Să știe cum să mă ia, să mă facă să mă îndrăgostesc iremediabil de el, să mă dăruiesc lui pentru toată viața. Un bărbat să mă facă să râd când sunt supărată, care știe că mă supăr din orice, dar să mă accepte așa cum sunt și să mă împace.

Vreau un bărbat pentru care să îmi doresc să gătesc chiar dacă el gătește mai bine ca mine, să nu îmi spună că sunt frumoasă, ci să îmi accepte defectele, să își calce singur cămășile, dacă eu am uitat și să nu mă certe. Să îi duc mașina la spălătorie și să îi fac ceai dacă este răcit, să îl veghez toată noaptea când tușește.

Un bărbat care să îmi facă programare la salon și să nu se supere dacă întârzii, să mă ia cu taxiul și să mă ducă unde vrea el. Vreau un bărbat pe care să fiu geloasă atât cât să simtă, care să iasă cu prietenii lui la un pahar de vorbă, cu un whisky și un trabuc și să mă sune să vin să îl iau acasă.

Vreau un bărbat care să se simtă liber lângă mine, care să vină la mine când plouă, ca să mă apere de tunete și fulgere, care să mă înțeleagă când nu vreau să ies afară din casă. Vreau un bărbat care să mi se așeze în brațe atunci când îi este greu și la pieptul meu să-și găsească alinare. Vreau un bărbat care să mă plimbe cu bicicletă, căruia să nu îi fie rușine să iasă cu familia lui și să-mi iubească părinții.”

Alexandra Aga vrea un bărbat sensibil

În lunga sa descriere, iubita actorului Ion Haiduc spune că îşi doreşte un bărbat sensibil.

Vreau un bărbat galant, romantic, ingenios, tandru, care să iubească animale, cu care să merg la mare și să facem scufundări, să mă țină în brațe sub apă, să sărim cu parașuta și să ne cățărăm pe munte. Vreau un bărbat care să îmi facă duș când vin seara obosită și să mă șteargă cu prosopul. Vreau un bărbat care să mă ducă în pat dacă am adormit pe canapea.

Vreau un bărbat care să poată renunța la o seară de fotbal pentru mine, care să nu se uite după altele în timp ce mă ține de mână, care să se bucure cu mine de reușitele mele. Vreau un bărbat care să se integreze în cercul meu de prieteni, cu care să merg împreună la cumpărături, să îmi lase bilețele dimineața și să mă surprindă, un bărbat al meu”, a scris ea.

Adauga un comentariu