Actualitate

Iubita agresorului care a distrus o maşină cu crosa de golf a fost reținută de polițiști – VIDEO

Publicat: 24 iun. 2021
Iubita agresorului care a distrus o maşină cu crosa de golf a fost reținută de polițiști - VIDEO
Iubita bărbatului care a atacat un șofer cu crosa de golf a fost reținută, miercuri seară. În filmarea pusă la dispoziție de Europol, se vede cum aceasta lovește cu piciorul mașina celuilalt șofer

Prietena agresorului care a atacat un conducător auto cu o crosă de golf a fost reținută, miercuri seară, 23 iunie 2021. În filmarea făcută publică de Sindicatul Europol, se vede clar cum aceasta lovește cu piciorul mașina celuilalt șofer.

Conform polițiștilor, tânăra în vârstă de 22 de ani, a fost audiată, de oamenii legii. Pe imagini se vede cum, după ce lovește mașina cu piciorul, scoate și un obiect ascuțit, cel mai probabil fiind o macetă.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Agresorul din București care a lovit un autoturism cu o crosă de golf

În ceea ce privește situația bărbatului agresor, procurorii au hotărât miercuri să-l plaseze sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, el fiind cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Reamintim faptul că incidentul a avut loc duminică, în mijlocul unei străzi din Capitală. Agresorii, un bărbat și o femeie, au lovit mașina cu picioarele și cu o crosă de golf, fără ca victima aflată la volan să reacționeze.

Scenele violente au fost filmate de alt șofer.

Sindicatul Europol a publicat imaginile din trafic

Conflictul a avut loc în București. Potrivit imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor Europol, vehiculul în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii.

„Dă pe afară „civilizația” pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile”, scrie pe pagina de Facebook a Europol.

Atenţie! Imagini ce vă pot afecta emoţional!

Şicanare în trafic finalizată cu bătaie la Iaşi

Şicanare în trafic încheiată cu bătaie la Iaşi. Un TIR-ist în vârstă de 33 de ani din Neamţ şi-a ieşit din minţi și a lovit o familie întreagă. Bărbatul se afla în zona Moara de Foc când un şofer ce conducea un autoturism Opel I a intrat în faţă. Şoferul TIR-ului a coborât din maşină şi l-a lovit pe şoferul ‘rival’ cu palma. Din autoturism a coborât fiica şi soția bărbatului, însă şi ele au avut parte de acelaşi tratament. Au fost pălmuite.

Şoferul agresat împreună cu familia lui a cerut ajutorul poliţiştilor, iar șoferul a fost oprit în trafic. Poliţiştii fac verificări în acest caz, iar dacă va fi găsit vinovat, şoferul TIR-ului va fi tras la răspundere. Un alt şofer a surprins imaginile în care tiristul îl loveşte pe şofer şi şi le-a postat pe grupul de Facebook Radar Iași.

În cursul zilei de 22 iulie 2020 polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei conducătorului autoturismului care a staţionat pe trotuar, conform O..U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, au precizat autorităţile.
Adauga un comentariu