Celebritati

Iubita lui Bogdan Vladau, Gina Chirila, protagonista unui pictorial in noul numar Marie Claire – FOTO

Publicat: 03 feb. 2014

Modelul Gina Chirila este protagonista unui editorial in noul numar al revistei Marie Claire. Pentru cei mai putin familiarizati cu lumea modei, Gina a devenit cunoscuta in urma relatiei cu fostul „burlacBogdan Vladau.

Gina Chirila, pe care ati putut-o vedea si in pictorilul „Winter Glam” realizat de ele.ro, are o relatie cu Bogdan Vladau inca de la sfarsitul anului trecut.

„Eu si Bogdan ne-am cunoscut la un eveniment, a urmat o frumoasa relatie de prietenie care, cu timpul, s-a transformat intr-o relatie mai serioasa, asa ca am ajuns la concluzia ca lucrurile nu se intampla atunci cand programezi, ci vin de la sine, viata in sine dovedindu-se a fi foarte imprevizibila si plina de surprize”, a declarat Gina Chirila pentru ele.ro.

Editorialul din Marie Claire, realizat de fotograful Mihai Bumbu, surprinde tendintele sezonului, elementele principale constand in delicatete si feminitate, ce se impletesc cu un stil chic si relaxat. Sunt prezente nuantele pudrate, insa si combinatiile puternice de culori precum alb si negru sau rosu si negru.

Gina Chirila este unul dintre modelele ce promit, cariera ei punctand pana acum campanii pentru Kenvelo, Lee Cooper sau Cristina Savulescu, precum si editoriale in reviste precum Femeia, Glamour si Unica, dar si coperta Rumours Magazine. In vara lui 2014 Gina va pleca in Asia ca model.

Adauga un comentariu