Diverse

Iubita lui Radu Mazare a dezvaluit ce a facut cu adevarat in Madagascar

Publicat: 10 mai 2019
6

Iubita fostului primar a fost chemata la audieri pentru a da explicatii despre circumstantele in care a ajuns sa insoteasca un urmarit international, pe Radu Mazare adica, dar si sa povesteasca despre ce activitati avea acesta in Madagascar

Roxana Valentina Mihalache a ajuns sa dea explicatii in fata politistilor din Madagascar pentru ca insotea un urmarit international, pe iubitul ei, Radu Mazare.

Vezi si: Radu Mazare, condamnat la 9 ani si 10 luni de inchisoare!

De altfel, ea este alaturi de fostul primar la bine si la rau de 10 ani incoace. Dupa ce a renuntat la cariera de fotomodel si-a deschis o casa de moda, apoi s-a ocupat de tinutele lui Mazare si de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primaria Constantei, relateaza digi24.ro.

Nici cand au inceput problemele cu legea, iubita lui Radu Mazare nu l-a parasit. Dupa ce procurorii au cerut pentru prima data arestarea preventiva a fostului primar, Valentina Mihalache a plecat impreuna cu acesta in emisfera de sud. S-au ocupat amandoi de administrarea resortul construit de Mazare in Madagascar, tara unde se simtea ca in paradis.

Dupa aproape un an si jumatate de liniste, Radu Mazare a inlocuit cel putin pentru sase zile, caldura plajelor din Madagascar cu racoarea celulelor de la politie.

Adauga un comentariu