Celebritati

Iubita lui Ronaldo este ‘Cel mai frumos top model din lume’

Publicat: 18 feb. 2011

Premiul de „Cel mai frumos top model din lume” i-a revenit unei frumoase rusoaice, Irina Shayk, nimeni alta decât iubita lui Cristiano Ronaldo. Câstigatoarea va aparea pe prima pagina din „Sports Illustrated”, din Statele Unite.

Irina Shazyk a câstigat pentru prima data acest titlu si a fost atât de emotionata la primirea vestii, încât a izbucnit în lacrimi.

Blonda din Muntii Ural, cum mai este cunoscuta în lumea modei, are o poveste de viata foarte interesanta. Top modelul de 25 de ani s-a nascut într-un obscur orasel din muntii Ural si a ramas fara tata de la o vârsta frageda. A fost descoperita de impresarul unei mici agentii rusesti de modele, iar de aici drumul în lumea celebritatii i-a fost deschis de frumusetea ei.

La concursul „Cel mai frumos top model din lume”  au participat si doua românce Catrinel Menghia si Elena Baguci. Alte frumuseti celebre, precum Marisa Miller, votata de cititorii unei celebre reviste de barbati drept cea mai frumoasa femeie din lume sau superba Bar Rafaeli, fosta iubita a lui Leonardo diCaprio, s-au „batut” pentru marele titlu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit