Stiri si curiozitati

Iubita lui Smiley, Gina Pistol, dezvaluiri din India: Seara beam cu colegii mei cate o bere

Publicat: 06 feb. 2019

Iubita lui Smiley, Gina Pistol, a uimit cu povestirile de la filmarile pentru emisiunea Asia Express, care va reveni la Antena 1 de pe 10 februarie. „Seara beam cu colegii mei cate o bere.”, a povestit vedeta. Ea si-a reluat antrenamentele la sala, dupa ce experienta asiatica, care a marcat-o si din punct de vedere fizic.

Gina Pistol se mentine in forma pentru iubitul Smiley. Prezentatoarea de la Asia Express, trage la sala pentru a da jos kilogramele in plus puse in India si Sri Lanka. Ea a inceput un program de recuperare spartan cu care vrea sa ajunga din nou la formele cu care si-a obisnuit iubitul si fanii. „50% cardio, 50% forta! Cam asa fac, asa mi-a stabilit Carmen, antrenoarea mea care locuieste in Brasov!”, a povestit vedeta de la Antena 1.

Iubita lui Smiley, Gina Pistol: Am baut foarte multa apa din aia intunecata, iar seara dupa filmari, beam cate o bere cu colegii mei

In India, iubita lui Smiley a indurat multe. A fost nevoita sa bea „apa din aia intunecata”, dar la finalul zilei, se schimba foaia. „Cand am fost in India, am baut foarte multa apa din aia intunecata, iar seara dupa filmari, beam cate o bere cu colegii mei. Da, m-am transformat, mancam cartofi prajiti cu iaurt. Acum, dupa ce am reluat antrenamentul, ma simt mult mai bine.”, a povestit Gina Pistol in emisiunea „Prietenii de la 11”, de la Antena 1.

Gina Pistol a dezvaluit cum decurge un antrenament la sala. „Daca nu pierd vremea pe WhatsApp sau Instagram, un antrenament dureaza 45 de minute cu totul. Nu mai mananc junkfood, zahar, faina deloc. Mananc carne la gratar, proteina si broccoli sau alte legume. Trei mese pe zi si mici gustari, fructe uscate.”, a marturisit Gina Pistol. Reality show-ul Asia Express revine la Antena 1 din 10 februarie, de duminica si pana marti, de la ora 20:00.loading...

Adauga un comentariu