Magazin

Iubita lui Stefan Banica pregateste O SUPRIZA DE PROPORTII! Vezi care este ADEVARUL DESPRE SARCINA Laviniei Parva!

Publicat: 10 dec. 2013
1

Dupa ce a aparut la un eveniment monden cu cateva kilograme, vizibile, in plus, Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica, a dat nastere la speculatii cum ca ar fi insarcinata.

Nimic mai neadevarat insa! Laviniei Parva nici prin cap nu-i trece asa ceva, pentru ca acum se concentreaza pe cariera, pregatind o surpriza fanilor. Dupa o destula de lunga perioada, solista va reveni cu o piesa, de aceasta data in limba romana, „Povesti cu zane„, scrie libertatea.ro.

Ba mai mult, bruneta a infirmat zvonurile privind sarcina ei. „Cand am felicitat-o dupa ce presa a scris ca e gravida, Lavinia mi-a spus adevarul: «Nu, nu sunt insarcinata!»”, a dezvaluit o prietena apropiata a cantaretei, potrivit ziarulring.ro.

„Toamna asta chiar am alergat printre stele. Daca vrea Dumnezeu, voi mai face un copil. Stii cum e: un copil nu il poti programa. Daca va veni, bine”, a declarat Stefan Banica, care mai are doi copii, din relatiile cu Camelia Constantinescu, respectiv Andreea Marin: Radu Stefan (11 ani) si Ana Violeta (6 ani).

Adauga un comentariu