Cancan ultimă oră

Iubita lui What’s Up clarifică scandalul în care a fost implicat artistul

Publicat: 10 dec. 2019

Alice Badea, iubita lui What’s Up, a făcut lumină! Violonista a explicat clar ce s-a întâmplat între ea şi artist, înainte de a pune mâna pe telefon şi a suna la 112. Cei doi trec printr-o perioadă deloc uşoară şi situaţia a degenerat luni seară, când What’s Up a ajuns pe mâinile oamenilor legii. Iubita lui What’s Up a oferit declaraţii  la o zi după ce artistul a ajuns la secţia de poliţie, în urma reclamaţiei făcute de ea.

Scandalul a izbucnit luni seară, din cauza unor probleme care şi-au făcut loc în relaţia lor de ceva vreme.

Alice, conştientă că What’s Up trece printr-o perioadă dificilă, povesteşte că a obosit şi l-a respins. Luni seară, au existat mai multe certuri şi, la un moment dat, când l-a condus la lift, What’s Up a împins uşa şi i-a prins degetul. Pentru că s-a speriat şi nu a ştiut ce altceva să facă, Alice Badea a sunat la numărul unic de urgenţă 112. De acolo şi până la dosarul de ultraj cu care s-a ales What’s Up a fost doar un pas. Acum, regretă că a sunat la poliţie.

„Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea. A avut un an foarte greu. Eu în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins. Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul. M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut”, a spus Alice.

Cearta a început pentru că Alice Badea a preferat, în cele două zile libere pe care le avea, să facă altceva decât să petreacă timp cu el.

Au ajuns rapid la reproşuri!

„Aveam două zile libere în care eu am preferat să fac altceva decât să petrec timp cu el. Aveam chestii de făcut. Ne-am certat, am ajuns la reproşuri, la chestii mai vechi. Pur şi simplu am fost în contradictoriu mult timp”, a mai precizat Alice.

Cei doi nu se află la prima ceartă, dar cu siguranţă, la primul scandal de acest gen. Alice Badea a ţinut să atragă atenţia asupra faptului că What’s Up nu a fost violent fizic, ci doar verbal.

„Am mai avut vreo două certuri în care s-a enervat, dar s-a calmat repede şi am trecut peste. Aseară însă, aveam sentimentul că nu se mai calmează şi nu ştiam ce să mai fac… Nu a fost violent cu mine, era violent verbal. Vorbea foarte tare, nu mă lăsa să vorbesc… Seara când m-a sunat cineva, nu voiam să discut, voiam să aplanez şi am zis că nu am sunat”, a continuat iubita lui What’s Up.loading...

Adauga un comentariu