Mozaic muzical

Iubita maestrului Botgros a divortat dupa 15 ani de casnicie

Publicat: 21 sept. 2018
3

Nicolae Botgros are o fetita de sase luni cu solista Anisoara Dabija. Fostul sot al femeii a confirmat zvonurile care circulau prin Republica Moldova. In plus, el si cantareata au divortat in martie, cu o luna inainte sa se nasca copilul. ”Am divortat dupa 15 ani de casnicie”, ne-a spus, in exclusivitate, Dumitru Gusevatii.

Iubirea nu tine cont de varsta, nici de profesie si nici de statut. Iata ca Nicolae Botgros a deveni tatic la 65 de ani, cu solista de 38 de ani, Anisoara Dabija, si, intre doua concerte, maestrul cumpara si pampersi pentru bebelus.

Cantareata moldoveanca era casatorita de 15 ani cu Dumitru Gusevatii, instrumentist respectat in Orchestra Prezidentiala a Republicii Moldova, si au impreuna doi baieti minori. Asta nu a impiedicat-o insa pe Anisoara sa aiba o relatie extraconjugala si, colac peste pupaza, sa-i faca si un copil lui Botgros. In luna martie, inainte sa nasca, femeia si-a anuntat sotul ca vrea sa divorteze de el.

«Fosta sotie mi-a spus ca fetita nu va purta numele meu»

”Nici nu stiu daca sunt eu in masura sa vorbesc despre asta. Mai bine ii intrebati pe ei (n.r.: pe Anisoara Dabija si pe Nicolae Bogros) ce s-a intamplat. Eu sunt un om muncitor, familist si imi iubesc enorm copiii. In luna martie a acestui an, eu si sotia mea am divortat. Adevarul e ca nu am cerut eu divortul, ci ea. Si, totodata, mi-a cerut sa-mi dau acordul in scris ca nu am pretentia ca fetita, pe care a nascut-o pe data de 5 aprilie, sa poarte numele meu. Mi-a spus ca este copilul lui Botgros. Ei au o relatie de ani buni, iar in anul 2015 i-am prins impreuna. Am iertat-o pe sotie atunci, pentru ca avem doi copii impreuna, iar pentru mine familia conteaza foarte mult. Chiar l-am rugat frumos si omeneste pe domnul Botgros sa ne dea pace si sa ne lase sa ne crestem copilasii impreuna. Insa nu s-au tinut de cuvant. Eu vreau sa uit tot. Avem 15 ani de casatorie, am trait, dar nu am stiut cu cine traiesc”, ne-a spus aproape printre lacrimi Dumitru Gusevatii.

Nu este afectat doar barbatul inselat, ci si familia maestrului Botgros. ”Cel mai greu este ca am fost prieteni buni de familie, mergeam la mese impreuna cu domnul Botgros, ne respectam, iar sotia sa, doamna Lidia, o iubea pe Anisoara ca pe fata ei. Doamna Lidia era bolnava, dar acum s-a imbolnavit si mai rau. Pacat ca au facut de ras doua familii”, a mai spus Dumitru Gusevatii, fostul sot al Anisoarei Dabija. Dupa aceasta despartire, barbatul s-a mutat in alta casa, lasandu-si fosta nevasta sa locuiasca alaturi de cei doi baieti ai lor. Maestrul locuieste si el alaturi de sotia sa, insa merge sa-si vada fetita de sase luni si ii duce tot ce are nevoie, fiind extrem de implicat in viata de proaspat tatic. Mai mult, celebrul dirijor o ajuta cu bani, dar si cu cantari pe iubita sa, iar  aseara au cantat impreuna la un eveniment din Craiova. 
Adauga un comentariu