Local

Iubiți, condamnați de judecători pentru trafic de droguri! Cei doi au fost prinși cu canabis într-un boiler!

Publicat: 23 iun. 2020
Judecătorii ieșeni au condamnat doi iubiți, pe Gabriel Cristinel Țibănescu și Paraschiva Șoric, pentru trafic de droguri, după ce aceștia au fost prinși cu canabis într-un boiler
Doi iubiți au fost condamnați de judecători pentru trafic de droguri

Doi iubiți au fost condamnați de judecătorii ieșeni pentru trafic de droguri. Gabriel Cristinel Țibănescu și Paraschiva Șoric au primit aceeași pedeapsă: câte doi ani și opt luni de închisoare. Cei doi au fost prinși de procurorii DIICOT Iași la mijlocul lunii noiembrie 2019, având într-un boiler dintr-un autoturism o cantitate mare de canabis

Doi iubiți au fost condamnați de magistrații ieșeni, pentru trafic de droguri. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus ieri condamnarea lui Gabriel Cristinel Țibănescu la pedeapsa rezultantă de doi ani și opt luni de închisoare, pentru introducere, fără drept, în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc. Aceeași pedeapsă i-a fost aplicată și Paraschivei Șoric, sub aceleași acuzații.

„Instanța confiscă de la inculpații Gabriel Cristinel Țibănescu și Paraschiva Șoric cantitatea de 2,35 kilograme de canabis. Confiscă de la inculpatul Gabriel Cristinel Țibănescu un boiler de culoare albă identificat pe 12 noiembrie 2019 în autoturism”, au precizat magistrații ieșeni.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Cei doi iubiți, Gabriel Cristinel Țibănescu și Paraschiva Șoric, acuzați de trafic de droguri după ce au fost prinși cu canabis

La mijlocul lunii noiembrie 2019, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a unor suspecți.
Așadar, pe 12 noiembrie 2019, anchetatorii DIICOT Iași au organizat un flagrant și au descoperit că, într-un autoturism în care se aflau cei doi iubiți, Gabriel Cristinel Țibănescu și Paraschiva Șoric, era un boiler. În interiorul boilerului respectiv, oamenii legii au descoperit cantitatea de 2,35 kilograme de canabis.

Cei doi iubiți, încătușați de magistrații ieșeni pentru trafic de droguri

Cei doi iubiți, Gabriel Cristinel Țibănescu și Paraschiva Șoric (fostă Vulpe), au fost duși la audieri. La scurt timp, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii DIICOT au cerut arestarea preventivă a celor doi iubiți. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor doi. Decizia a fost luată sub aceleași acuzații, respectiv pentru introducere, fără drept, în țară de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Oamenii legii au afirmat că cei doi iubiți ar fi pus la cale un plan de a aduce droguri în țară prin intermediul unei firme. Astfel, substanțele ar fi fost camuflate într-un bagaj, ce ar fi fost trimis la Iași pe numele unui alt bărbat. După ce Gabriel Cristinel Țibănescu a preluat coletul, el a fost urmărit și ridicat de oamenii legii.

Acum, rămâne de văzut dacă cei doi iubiți, Gabriel Cristinel Țibănescu și Paraschiva Șoric, vor contesta condamnarea primită pentru trafic de droguri. În eventualitatea în care o vor contesta, urmează ca judecătorii Curții de Apel Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu cei doi.
De remarcat este faptul că, tot în luna noiembrie 2019, anchetatorii DIICOT Iași au prins mai multe persoane având asupra lor diverse cantități de droguri. Astfel, oamenii legii au susținut atunci că au capturat peste 100 de kilograme de substanțe interzise, în doar câteva zile.

Comentarii
Adauga un comentariu