Cancan ultimă oră

Iubitul celebrei Margherita de la Clejani, ”specialist” în droguri

Publicat: 27 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iubitul celebrei Margherita de la Clejani specialist în droguri

Margherita de la Clejani se iubește, de ceva vreme, cu un tânăr, artist la rândul său, care a avut probleme serioase cu drogurile, el fiind, deja, condamnat pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu.

Margherita de la Clejani a făcut un accident, zilele trecute, iar Poliția susține că era sub influența unor droguri în momentul în care a lovit mașina, situația ei fiind de-a dreptul dificilă, mai ales că, deja, în anturajul vedetei se învârt persoane care, de-a lungul timpului, au fost deja condamnate pentru droguri.

Mai exact, de ceva timp, iubitul Margheritei de la Clejani a fost condamnat penal pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu. Specialitatea lui, susținea poliția, era un drog la modă printre tineri, numit lean, fabricat din substanțe care se pot găsi, cu rețetă, în orice farmacie.

Mai mult decât atât, spun sursele noastre, tânărul cu care se iubește Margherita de la Clejani, a fost prins cu 1.54 grame de cannabis asupra sa, iar dus la Poliție a recunoscut o serie de fapte care i-au adus o condamnare penală, chiar dacă nu a ajuns la închisoare. ”Inculpatul (iubitul Margheritei de la Clejani, n. red.) a recunoscut comiterea infractiunii de cultivare , producere fabricare, experimentare extragere preparare, transformare, cumpărare sau detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, iar prin declarația din data de 18.04.2018 , in contextul recunoașterii faptei , a solicitat încheierea unui acord de recunoastere a vinovăției sub aspectul infracțiunii prev. de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, arătând că este de acord cu aplicarea unei pedepse pecuniare, de 900 lei, echivalent a 90 zile – amendă a câte 10 lei”, este o parte a extrasului din decizia judecătorilor de condamnare a lui Theodor, iubitul celebrei Margherita de la Clejani.

Sursa

Adauga un comentariu