Magazin

Iubitul ei african era casatorit si a stat cu ea doar pentru bani. Cum s-a «razbunat» femeia – FOTO

Publicat: 07 mai 2016

O femeie de 54 de ani, din Marea Britanie, a cunoscut un dansator de 33 de ani intr-o vacanta, in Africa, si a crezut ca a intalnit marea dragoste. Deborah Winfield, divortata, care are deja opt nepotei, l-a cunoscut pe David Tarawallie in Gambia. Ea era in vacanta, iar el era dansator pe plaja. In ciuda diferentei de varsta de 21 de ani dintre ei, cei doi au inceput o relatie care a continuat si dupa ce femeia s-a intors acasa.

Femeia se indragostise nebuneste de african si a decis sa se intoarca in Gambia cat mai curand. Sub pretextul ca familia lui locuieste intr-o casa foarte modesta si nu poate sa o duca acolo, David i-a cerut bani ca sa inchirieze o casa decenta. Astfel, Deborah a inceput sa-i trimita lunar sume mari de bani. Dupa cateva luni, timp in care s-au vazut de cateva ori, iar ea a continuat sa-l finanteze, Deborah a aflat cu stupoare ca David era, de fapt, casatorit tot cu o britanica.

Cu inima franta, s-a dus totusi in Gambia dupa cateva zile, pentru ca avea deja biletele de avion, iar acolo s-a consolat in bratele lui Issa, fratele lui David, in varsta de 29 de ani. Mai mult de-atat, cei doi s-au logodit si deja planuiau nunta, insa Deborah a decis sa nu mai faca pasul, intrucat copiii ei nu au fost de acord cu asta, mai ales dupa experienta neplacuta avuta cu fratele iubitului ei. Desi recunoaste ca a fost pacalita in cel putin una din cele doua relatii, Deborah spune ca aceste experiente au ajutat-o sa se cunoasca mai bine si acum stie ce vrea de la viata, adica un iubit… mult mai tanar decat ea.

Comentarii
Adauga un comentariu