Cancan ultimă oră

Iubitul lui Ruby face orice pentru a-i intra în grații frumoasei brunete

Publicat: 31 mai 2021
Ruby și iubitul ei, Robert
Ruby și Robert formează un cuplu de mai bine de opt ani

Iubitul lui Ruby, Robert, pare dispus să facă orice pentru a-i intra în grații frumoasei brunete. Recent, cei doi au ieșit la plimbare prin București, împreună cu unul dintre cei cinci câini pe care îi au.

Ruby nu a ratat ocazia de a-și ruga iubitul să-i facă mai multe poze sexy. Robert s-a conformat și foarte răbdător și profesionist a început să-și fotografieze iubita în posture care de care mai sexy.

Robert este deja obișnuit să îi facă poze iubitei sale, acesta realizând și cu alte ocazii mini sesiune foto ce au avut-o în prim plan pe frumoasa cântăreață.

Ruby și iubitul ei, Robert

Cine este iubitul lui Ruby

Ana Claudia Grigore sau Ruby, așa cum o cunosc fanii, este de mai mulți ani împreună cu Robert, dansatorul ei din trupă. De altfel, fanii au avut ocazia să-I vadă împreună pe cei doi când au participat la al doilea sezon al emisiunii concurs „Asia Express”, unde au ajuns până în finală.

Faniii frumoasei brunette au putut să vadă cât de aprigă este Ruby și cât de puternic este iubitul ei, cei doi tachinându-se de mai multe ori pe parcursul concursului.

După, Oxi Cristian, Robert este al doilea iubit al focoasei brunete din Medgidia. De altfel, cântăreața a recunoscut că i-a plăcut de Robert încă din perioada în care era cu Oxi. Atunci, Robert era dansator în trupa ei.

Ruby l-a cunoscut pe Robert la filmările pentru melodia „Stinge Lumina”.

Pentru Ruby și Robert, participarea la „Asia Express“ a fost un adevărat test, cei doi demonstrând că pot trece peste orice greutăți împreună.

Ruby și iubitul ei, Robert

Ruby nu vrea să se căsătorească

Astista a spus în repetate rânduri că nu are de gând, deocamdată, să se căsătorească, punând pe primul plan cariera artistică. Deși are vârsta de 32 de ani, Ruby pare a fi mulțumită cu situația de acum. Nici Robert nu pare foarte atras de ideea oficializării relației lor.

Ruby susține că este de mai mulți ani cu Robert și că ei sunt fericiți așa, mai ales că nici mama artistei și nici bunica nu insistă să o vadă mireasă pe frumoasa brunetă. În plus, Ruby a spus că nu se gândesc deocamdată la copii, deoarece ei încă se simt niște copii.

Ruby și iubitul ei, Robert

Cu cine s-a mai iubit Ruby

Primul iubit al lui Ruby a fost Cristian Oxi Constantin. Cei doi au format un cuplu când frumoasa brunetă avea numai 17 ani și era în liceu.

Cei doi au fost colegi la o revistă bucureșteană și au colaborat la mai multe proiecte. Oxi a contribuit decisive la lansarea lui Ruby pe piața muzicală. De altfel, el i-a ales numele de scenă și sfătuit-o în legătură cu imaginea artistei.

Povestea lor de dragoste a durat șase ani, până în 2013, când cei doi au decis să se despartă.

Atunci artista spunea că decizia a fost comună și nimeni nu a fost vinovat de eșecul relației. Cei doi au făcut public despărțirea destul de târziu deoarece nu au vurt ca presa să știe prea mult. Ruby și Oxi au continuat colaborarea profesională, acesta fiind managerul ei încă vreo câteva luni. Până la urmă, cei doi au încetat și relația profesională.

Ruby și iubitul ei, Robert

Adauga un comentariu