Cancan

Iulia Albu a pozat nud pentru soțul ei. Pictorialul s-a bucurat de un succes uriaş

Publicat: 04 mart. 2021
Iulia Albu nud
În urmă cu câțiva ani, Iulia Albu a pozat complet dezbrăcată pentru sotul ei de atunci, Mihai Albu

Puțină lume își mai amintește că Iulia Albu a pozat nud, în urmă cu mai mulți ani. A făcut-o pentru soțul ei și prosperitatea familiei. Și nu a greșit deoarece alegerea ei de a-și arăta fundul și sânii a dus la dublarea vânzărilor soțului ei de pe atunci, Mihai Albu. Acum însă ea se ferește să să recunoască aceasta și nu se mândrește deloc cu ceea ce a făcut.

Nonconformista Iulia Albu, fostă Vochița înainte de căsătoria cu designerul Mihai Albu, s-a născut pe 28 iulie 1981, la Pitești. Este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din Româniadar și una dintre cei mai influenți fashion editori români, având o activitate publicistică bogată. De asemenea, Iulia Albu a fost, în perioada 2016-2018, jurată în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”

Iulia Albu vârstă

Fosta soție a designerului Mihai Albu este în zodia Leu, care o caracterizează la perfecție dacă ținem cont de puternica ei personalitate. Astfel, Iulia Albu are vârsta de 39 de ani, urmând să schimbe prefixul în această vară, la sfârșitul lunii iulie. Așadar, putem spune că celebra și nonconformista stilistă este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, în ciuda divorțului de Mihai Albu dar și a scandalurilor ulterioare.

Iulia Albu nud

Cu toate că de-a lungul timpului, Iulia Albu a fost zgârcită cu aparițiile sexy, totuși ea a pozat nud la un moment dat. Și a făcut aceasta din proprie inițiativă, pentru binele afacerii soțului ei de atunci. Ei bine, pictorialul ei a avut un real succes. În primul rând, vânzările soțului ei s-au dublat în doar două săptămâni, dar mai mult, imaginile cu ea goală i-au făcut chiar și pe cei mai aprigi dușmani ai ei să suspine!

În urma acelei controversate promovări a businessului lui Mihai Albu, Iulia a primit foarte multe oferte de a poza nud în reviste de specialitate, însă le-a refuzat pe toate. Și trebuie să ținem cont că și-ar fi putut vinde nuditatea în schimbul câtorva mii de euro. Un alt moment controversat din viața ei este cel când a apărut fără lenjerie intimă la Premiile Gopo.

Iulia Albu și Mikaela Albu

Din căsnicia lui Mihai cu Iulia Albu a rezultat o fiică, Mikaela, care s-a născut la începutul lunii octombrie 2009! Mikaela are deja 11 ani și este din ce în ce mai frumoasă, ba chiar îi seamănă leit mamei. Iulia Albu a recunoscut cu ceva timp în urmă că Mikaela este cea care a schimbat direcția și sensul vieții sale, devenind centrul universului ei. Din păcate, însă, lucrurile în căsnicia Iuliei Albu cu celebrul designer de pantofi nu au mers așa cum au sperat și au decis să-și spună adio, pe când Mikaela avea doar 4 ani.

Iulia Albu iubit

În prezent, Iulia Albu are un iubit de câțiva ani, iar la un moment dat chiar vorbea de căsătoria cu acesta. Relația cu iubitul ei, Mike, pare că devine din ce în ce mai serioasă pe zi ce trece. Astfel, nu de puține ori, aceștia au fost surprinși în oraș asemenea unei familii fericite. Ba chiar, iubitul Iuliei Albu și Mikaela par să se înțeleagă de minune. Așadar, nu ne-a mira să aflăm în curând că Iulia și Mike au spus marele DA. Asta în pofida faptului că în urmă cu câțiva ani, Iulia Albu poza nud pentru fostul ei soț.
Adauga un comentariu