Cancan ultimă oră

Iulia Albu a publicat prima poză cu iubitul ei misterios. Cum arată acesta

Publicat: 14 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Iulia Albu este o femeie asumată, extrem de directă, recunoscută pentru rubricile ei TV în care comentează ținutele vedetelor. Iulia este designer de modă și fost jurat în emisiunea Bravo, ai stil!, de la postul de televiziune Kanal D. A fost căsătorită timp de 8 ani cu desginerul de încălțăminte Mihai Albu, împreună cu care are o fetiță pe nume Mikaela. După despărțirea de Mihai, Iulia l-a cunoscut pe Mike, un bărbat misterios care o face fericită.

Iulia Albu, prima poză cu iubitul ei Mike

Pentru Iulia Albu, Mihai Albu este un capitol închis. Evident, cei doi vor rămâne legați spiritual toată viața, prin prisma fetiței pe care o au împreună. Însă, din punct de vedere amoros, Iulia, care a ținut să păstreze numele fostului ei soț, a cunoscut pe altcineva cu care este foarte fericită.

Iubitul designerului de modă se numește Mike și este un bărbat misterios. Cel puțin dacă e să judecăm faptul că cei doi evită să apară în public. Au fost surprinși de multe ori de aparatele foto ale paparazzilor, însă Iulia este extrem de discretă atunci când vine vorba despre iubitul ei.

Ieri, vedeta a postat prima poză oficială cu cel pe care îl iubește. Postarea a fost făcută pe Instagram, însoțită de mesajul următor:

“La multi ani, iubitul meu! M-ai invatat sa zambesc cum nu am zambit niciodata. Si sa port verde… sa nu uitam despre verde” , a fost mesajul postat de Iulia Albu pe contul ei de Instagram.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike sunt împreună de patru ani, iar vedeta este foarte încântată de această relație. În urmă cu ceva timp, designerul spunea că nu ar spune nu unei noi căsătorii, dar că nimeni nu va ști când aceasta va avea loc.

“Nu, acesta nu este un inel de logodna, dar ar putea fi! Ar putea fi! Domnita de Alba se va marita atunci cand Fat Frumos o va cere de nevasta. Domnita de Alba nu o sa spuna niciodata daca s-a casatorit. Domnita de Alba se va marita in secret si nu va sti nimeni, decat ea si Fat Frumos!”, a spus Iulia Albu.

Adauga un comentariu