Magazin

Iulia Albu a reusit sa o scoata din minti pe Teo: «Daca as fi in fata televizorului, ce te-as injura…»

Publicat: 11 apr. 2014
1

Iulia Albu a reusit sa o scoata din minti pe Teo, in direct la Kanal D. „Daca as fi in fata televizorului, ce te-as injura…”, i-a spus Teo, care a adaugat „Am zis asta cu voce tare?”.

Teo a fost iritata de faptul ca Iulia Albu a criticat-o extrem de dur pe Madalina Pamfile, chiar de ziua ei.

Citeste si Iata cum descrie Bendeac FEMEILE de pe Facebook. Iulia Albu va lua foc!

„Tu nu esti model, imi pare rau sa iti spun. Tu esti cea ce se numeste «socialite». O persoana care apare pe la evenimente. Sa fii model in Romania nu inseamna sa prezinti prin cluburi… Modelele adevarate din Romania lucreaza in afara. La noi nu se poate fara silicoane. Chestia asta cu «Eu sunt model» ar trebui pusa la locul ei… Sa fii model indeamna sa iei niste bani cu chitanta si sa platesti impozite. Ti s-a intamplat asta vreodata la Bucharest Fashon Week? Nu trebuie judecata si nu trebuie lovita cu pietre, dar in acelasi timp trebuie sa intelegem ce loc are fiecare si ce reprezinta”, a spus Iulia.

Citeste si Iulia Albu o ataca pe Andreea Raicu: „Iar si-a photoshopat tot”

Teo a incercat sa ii ia apararea Madalinei Pamfile, care a implinit, vineri, 21 de ani.

„Sa nu te musti de limba, ca  nu avem ambulanta al poarta si intri in soc anafilactic… Mie imi place Pamfile. Ea a venit la mine in emisiune de ziua ei. Vreau sa fie prietena mea… De ziua copilului, chiar sa ii dam capace in cap”, a spus Teo.

Citeste si Iulia Albu va lua foc cand va auzi asta: „Nu ea a fost prima persoana care …”

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu