Magazin

Iulia Albu CRITICA o ieseanca. Ce nu i-a mai placut de data asta…

Publicat: 11 aug. 2015
Laura Cosoi si-a dorit mult sa se marite si sa aiba o nunta ca in povesti, asa ca, pentru evenimentul cununiei religioase, care a avut loc in weekend-ul trecut la Iasi, vedeta s-a straduit ca totul sa fie impecabil. Iulia Albu are insa o cu totul alta parere decat aceia care au catalogat deja nunta Laurei ca fiind una „de bun gust”. Fashion editorul a marturisit ca Laura Cosoi „a esuat lamentabil” la capitolul vestimentatie si sustine ca aceasta a copiat-o fidel pe celebra Kate Moss.
„Nunta in sine s-a vrut a fi una de bun gust, esuand insa lamentabil prin alegerea unor aranjamente florale sub orice standard. Probabil ca ea si-ar fi dorit o nunta in genul pe care a avut-o Kate Moss, elementele pe care le-a adoptat pentru nunta proprie fiind mai mult decat cateva, cum ar fi voalul prins intr-un anumit fel, precum si croiala rochiei si aplicatiile pe care evident ca nu a fost posibil sa le aiba lucrate manual… in fond vorbim despre o mare diferenta intre Galliano si anumiti croitorasi mai mult sau mai putin vestiti de prin Romania. E o diferenta intre a lipi pietricele si a face o broderie de mana la nivel de haute couture. Inelul de logona al lui Kate Moss a fost creat avand ca sursa de inspiratie renumita Zelda Fitzgerald, iar cel al Laurei ar fi avut o vechime de 100 de ani. 
Rochia de cununie este una mai mult decat banala si aproape ca as fi „comparat” ideea de nunta discreta si ferita de ochii publicului daca respectiva nu ar fi impanzit presa cu aceste fotografii, precum si detalii complet inutile despre diferite aspecte pana la urma banale pentru orice mireasa. Mi-a placut faptul ca la cununia civila mirele a purtat bretele, chiar daca tinuta din biserica a fost una dezamagitoare. In ceea ce priveste alegerea buchetului din crin si motivatia cum ca ar fi florile Sfantului Anton, care este in fapt reala, pot comenta doar ca, avand in vedere statura sa miniona, mireasa ar fi trebuit sa aleaga cu totul alt tip de buchet, chiar daca inteleg legatura evidenta intre Sfantul care indeplineste toate dorintele si bucuria Laurei de a se fi indeplinit cea mai fierbinte dorinta, afirmata chiar public, aceea de a deveni „sotie de”. Per ansamblu, aparitia a fost una decenta trecand peste detalii”, a explicat realizatoarea rubricii „WOW sau Bau Bau”.


loading...

Adauga un comentariu